Etusivu > Blogi > Chanel Boy: Klassikon trendikäs sisar

Chanel Boy: Klassikon trendikäs sisar

Vuonna 2011 Karl Lagerfeld, Chanelin tuolloinen luova johtaja, esitteli Chanel Boy -laukun, joka herätti välittömästi ihailua. Tämä “poikaystävälaukku”, joka on ristitty Coco Chanelin alkuperäisen rakkauden ja taloudellisen tukijan, Arthur Edward “Boy” Capelin, mukaan, yhdistää vaivattomasti naisellisen eleganssin ja ripauksen poikamaista viehätystä. Androgyynisen tyylikäs Chanel Boy -laukku on hurmannut muotialan it-henkilöiden joukon, ja seisoo 2.55- sekä Timeless Flap -laukkujen rinnalla yhtenä Chanelin suosituimmista malleista.

Tämä blogi tarjoaa yksityiskohtauksen katsauksen Boy-laukun maailmaan. Mikäli itsellesi herää vielä kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä. Autamme mielellään unelmalaukkusi löytämisessä.

Boy-laukun historia

Boy Bag esiteltiin Chanelin syys/talvimallistossa vuonna 2011, ja teki suuren vaikutuksen Chanel-harrastajiin. Karl Lagerfeld inspiroitui tarinasta Chanelin poikamaisesta käytöksestä, jota hänen kiihkeä suhteensa Arthur “Boy” Capeliin, englantilaiseen poolopelaajaan ja hänen muusaansa, ruokki. Tämä yhdeksän intohimoista vuotta kestänyt suhde lisäsi Chanelin perinteisen naiseuden ja sukupuolinormien rajojen vastustamisen henkeä. Boy on kunnianosoitus tälle innostavalle ja inspiroivalle yhteydelle. Boy-laukku kehittyi Lagerfeldin johdolla, ja se muuntui punk-henkisestä ensiversiostaan keväällä 2012 esiteltyyn välittömästi tunnistettavaan, runsaalla CC-logolla varustettuun, nykyversioonsa.

Boy-laukun tyyli

Boy-laukussa on voimakas, kulmikas muoto, sekä koko etuosan peittävä läppä. Tikkaus on keskeisessä asemassa laukun tyylissä, ja se vaihtelee klassisesta timanttitikkauksesta tyylikkääseen chevron- ja erottuvaan reverso-tikkaukseen, mahdollistaen ainutlaatuisia variaatioita.

Metalliosat, kuten ikoninen neliönmuotoinen CC-lukko, huokuu industrial-tunnelmaa. Hihna, joka sisältää mittavan metalliketjun mukavalla nahkapaneelilla, tarjoaa monipuolisen muotoilun olka- tai cross body-laukkuna. Laukkua kehystävä laaja, kolminkertainen reunus tuo Boy-laukkuun tunnusomaisen säväyksen, olipa se sitten koristeltu timantti-, reverso- tai chevron-tikkauksella.

Materiaalien moninaisuus on Boy-laukulle tunnusomaista- vasikannahka sekä lampaannahka ovat yleisiä valintoja. Tweed ja sametti ovat myös edustettuina, sekä Chanelin eksoottiset materiaalit, kuten krokotiili, python ja rausku, jotka tuovat kaikki laukkuun uniikkia ylellisyyttä.

Boy-laukun lukuisat versiot

Chanel Boy -laukku on suunniteltu monipuolisten puitteidensa ansiosta eri kokoisena, eri materiaaleista ja eri silueteista. Vaihtoehdot ulottuvat Caviar- ja lampaannahasta kankaaseen, PVC:hen sekä denimiin. Rajoitettujen erien myötä Chanel-yhteisö pysyy jännittyneenä mahdollisista luovista uutuksistaja odottaa innokkaasti jokaista uutta mallistoa. 

Lisäksi Boy-laukku on valmistettu näyttävistä yhdistelmistä eksoottisia materiaaleja, kuten krokotiilia, pythonia ja rauskua. Vuonna 2018, Chanelin ilmoittaessa eksoottisia materiaaleja sisältävien tuotteiden valmistuksen lopettamisen, näiden Chanel Boy -laukkujen jo ennestään huomattavat hintalaput nousivat jälleenmyyntimarkkinoilla. 

Vuodesta 2011, Boy-laukkua on ollut saatavilla kuudessa eri koossa, ja sen mitat sekä muotoilu ovat muuttuneet. Nykyinen valikoima käsittää pienet, vanhat keskikokoiset, uudet keskikokoiset, suuret ja XL-koot, joista kukin vastaa erilaisiin mieltymyksiin. Vanha keskikokoinen on suorakulmaisempi, kun taas uusi malli on selvästi laatikkomaisempi. Chanel Boy -laukun helposti tunnistettavaksi tekeviä erityispiirteitä on mukautettu erilaisiin malleihin, kuten kantoreppuun, lompakkoon, Chanel Boy Wallet on Chain (WOC) -laukkuun ja kirjekuorilaukkuun.

Boy-laukun arvo ja hankinta

Vaikka Chanel Boy Medium -laukku maksoi depyyttinsä aikana kaupassa 3200 dollaria, viimeaikaiset hinnankorotukset ovat nostaneet sen hinnan 6600 dollariin. Jälleenmyyntialalla vallitsee myös suuri kysyntä, ja hinnat ovat sielläkin lähellä vähittäismyynnin lukuja. Chanelin vuosittaiset hinnankorotukset ja tarjonnan rajallisuus vaikuttavat osaltaan tähän ilmiöön.

Boy on muotialan trendikäs ikoni, joka on vuosi vuodelta pysynyt Chanel-harrastajien suosiossa. LovedBags on luotettava käytettyjen Chanel Boy -laukkujen jälleenmyyjä. LovedBags myy vain huippukunnossa olevia, Entrupylla aitoutettuja tuotteita. Kaikki nettisivuillamme mainostetut tuotteet löytyvät varastostamme, ja näin ollen ovat välittömästi saatavilla- suoraan kotiovellesi toimitettuna. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme mielellämme auttamaan kyseisen tuotteen hankinnassa

Samankaltaiset artikkelit