Etusivu > Blogi > Chanel Classic Wallet on Chain (WOC)

Chanel Classic Wallet on Chain (WOC)

Chanel WOC on ajattoman tyylikäs klassikko, joka sopii täydellisesti asuun kuin asuun. Laukussa yhdistyvät lompakon tyylinen runko sekä Chanelin tunnusomainen ketjupunoshihna – muotoilu on siro ja käytännöllinen. Tässä blogissa syvennymme tämän upean klassikon yksityiskohtiin. Mikäli sinulle herää mitään kysyttävää, olethan yhteydessä asiantuntijaamme. Autamme mielellämme unelmiesi WOC:n hankinnassa.

WOC:n Historia

Vuonna 1997 lanseeratusta Chanel Wallet on Chain -laukusta tuli nopeasti yksi ikonisimmista Chanel-laukuista, joita on koskaan valmistettu. WOC:n ajaton tyyli, monipuolisuus sekä tyylikäs muotoilu nostivat sen nopeasti ikoniseen asemaan Chanel-harrastajien keskuudessa. Classic WOC huokuu ylellisyyttä jokaisessa yksityiskohdassa- aina tunnusomaisesta timaanttitikatusta nahasta ikoniseen CC-logoon.

Käytännöllisyyden, tyylikkään ulkoasun sekä maltillisen hintalapun yhdistelmä on tehnyt Chanel WOC:sta erittäin suositun etenkin jälleenmyyntimarkkinoilla. Hienovaraisena, mutta merkittävänä parannuksena vuonna 2019 Chanel korvasi nappisulkimen magneettisella, mikä parantaa laukun luotettavuutta ja turvallisuutta. Vuonna 2021 Chanel sisällytti WOC-laukun viiden vuoden takuukäytäntöönsä, mikä osoittaa muotitalon näkevän sen täysivaltaisena Chanelin laukkuperheen jäsenenä, eikä vain pienenä nahkaisena asusteena. Muiden Classic Chanel -tyylien tavoin, Chanel Wallet on Chain -laukun hinta on noussut tasaisesti vuodesta 2017 lähtien johtuen suuresta kysynnästä sekä saatavuuden puutteesta Chanel-putiikeissa.

WOC:n tyyli

WOC:ssa on monia ikonisia Chanel-ominaisuuksia: laukun etuosan yli taittuva läppä, pieni CC-logo sekä tunnusomainen timanttitikattu nahka. WOC-laukussa on 61cm pitkällä pudotuksella varustettu nahka / metalli punosketju. Tämän hihnan ansiosta laukkua voi käyttää crossbody-laukkuna, olalla tai jopa kirjekuorilaukkuna.

Laukun sisäpuoli on vuorattu nahalla, ja sisältää lukuisia hyödyllisiä taskuja. Classic WOC -laukuissa on kuusi korttipaikkaa sisätilan päälokerossa sekä vetoketjullinen lokero, jonka molemmilla puolilla on kaksi avotaskua. Lisäksi läpän sisäpuolella on vetoketjullinen tasku, joka ulottuu koko laukun pituudelle. Laukun takaosassa on toinen pieni avotasku. WOC:n runsaiden taskujen ansiosta sinun ei tarvitse käyttää erillistä korttikoteloa, mikä säästää tilaa kaikille muille päivittäisille tarvikkeillesi.

Löydä unelmiesi WOC LovedBags apunasi

Tutustu Chanel Classic WOC:n ajattomaan kauneuteen sekä hienostuneisuuteen LovedBagsilla. Olitpa sitten kokenut keräilijä tai ylellisyyden matkalle lähtevä muodin harrastaja, Classic WOC on must have -lisäys vaatekaappiisi. Shoppaile mallistomme tänään ja koe Chanelin ikonisen asusteen ajaton viehätysvoima.

LovedBags on luotettava käytettyjen Chanel merkkilaukkujen jälleenmyyjä. LovedBags myy vain huippukunnossa olevia, Entrupylla aitoutettuja Chanel tuotteita. Kaikki nettisivuillamme mainostetut tuotteet löytyvät varastostamme, ja näin ollen ovat välittömästi saatavilla- suoraan kotiovellesi toimitettuna. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme mielellämme auttamaan kyseisen tuotteen hankinnassa. 

Samankaltaiset artikkelit