Etusivu > Blogi > Kaikki Kellystä: LovedBags opas Hermès Kelly -laukkuihin

Kaikki Kellystä: LovedBags opas Hermès Kelly -laukkuihin

Johdanto

Hermès Kelly -laukun perintö sekä ajaton viehätysvoima tekevät siitä ainutlaatuisen yksilön haute couture -maailmassa. Tässä kattavassa LovedBags oppaassa kutsumme sinut tutustumaan Hermès Kellyn viehätykseen sen vivahteikkaasta historiasta aina nykypäivän asemaansa eksklusiivisen muodin symbolina. 

Kelly-laukun alkuperä:

Hermès Kelly -laukun juuret ulottuvat vuoteen 1852, ja ovat tiiviisti sidoksissa muotitalon kehityskulkuun. Kelly-laukun synty liittyy Haut à Courroies (HAC) -laukun debyyttiin, joka oli alun perin tarkoitettu ratsastajien satuloiden säilytykseen. 1930-luvulla tapahtui muodonmuutos, josta syntyi Sac à Dépêches. Hermès Kelly -laukun suunnittelusta vastasi Robert Dumas, Hermèsin toimitusjohtajan Émile Hermèsin vävy.

1950-luku oli kuitekin laukun kehityksen käännekohta. Tänä vuosikymmenenä maailma sai kokea Hollywood-tähti Grace Kellyn ja Hermès Sac à dépêches -laukun sattumanvaraisen kohtaamisen. Tämä kuuluisa hetki tapahtui vuonna 1954, kun Grace, josta pian tuli Monacon ruhtinatar Grace, käytti kyseistä laukkua suojatakseen kasvavaa vauvamahaansa paparazzeilta. Kunnianosoituksena tulevalle ruhtinattarelle Hermès nimesi Sac à dépêches -laukun uudelleen Kelly-laukuksi, vahvistaen sen asemaa hienostuneen ylellisyyden ikonina.

Käsityötaitoa vertaansa vailla:

Jokainen Hermès Kelly -laukku on osoitus muotitalon vankkumattomasta sitoutumisesta laatuun. Ammattitaitoiset käsityöläiset käyttävät lukemattomia tunteja jokaisen laukun huolelliseen käsityöhön varmistaen, että moitteettomat yksityiskohdat, aina tunnusomaisesta kääntölukkosulkimesta käsin ommeltuihin kahvoihin, täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Ikoniset muotoiluominaisuudet:

Hermès Kelly -laukun tunnistaa välittömästi sen rakenteellisesta siluetista, yhdestä yläkahvasta ja tunnusomaisesta kääntölukkosulkimesta, joka on usein koristeltu ikonisella Hermès-lukolla. Sen ajaton muotoilu yhdistää vaivattomasti käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, tehden siitä halutun asusteen niin arkeen kuin iltaan. 

Ylelliset materiaalit:

Hermès tarjoaa Kelly-laukkuun useita ylellisiä materiaaleja, kuten Togo-, Clemence- tai Epsom-nahkoja. Kukin materiaali antaa laukulle oman persoonallisuutensa, joka vastaa erilaisia makuja ja mieltymyksiä. Hermès Kelly -laukun rikkaan historian aikana olemme saaneet kokea useita henkeäsalpaavia Limited Edition -julkaisuja, jotka ovat edelleen maailman halutuimpien laukkujen joukossa. 

Sijoitusarvo:

Hermès Kelly -laukku on kiistattoman tyylikkyytensä lisäksi osoittautunut todelliseksi sijoituslaukuksi. Laukun ajaton muotoilu, ylelliset materiaalit, sekä ylivoimainen asema eksklusiivisuuden symbolina, ovat nostaneet sen hintaa tasaisesti vuosi vuodelta niin putiikeissa, kuin jälleenmyyntimarkkinoilla. Etenkin tietyillä Limited Edition -yksilöillä sekä vintage-kappaleilla on korkeat hinnat jälleenmyyntimarkkinoilla. Kelly-laukun omistaminen ei siis ole pelkästään tyylivalinta vaan myös järkevä sijoitus ylellisyyteen.

LovedBags – apunasi Kellyn hankinnassa

Hermès Kelly -laukku on enemmän kuin asuste; se on eleganssin ja ajattoman tyylin ruumiillistuma. Kelly-laukun viehätysvoimaa lisää sen harvinaisuus. Hermès-putiikkien jonotuslistat voivat venyä loputtomiin, eikä laukun saamisesta suoraan liikkeestä ole ikinä takeita. Tämä on luonut Kellyn ympärille vahvan eksklusiivisuuden verhon ja lisännyt sen kysyntää, sekä asemaa statussymbolina, entisestään.

LovedBags on luotettava käytettyjen Hermès merkkilaukkujen jälleenmyyjä. LovedBags myy vain huippukunnossa olevia, Entrupylla aitoutettuja Hermès tuotteita. Kaikki nettisivuillamme mainostetut tuotteet löytyvät varastostamme, ja näin ollen ovat välittömästi saatavilla- suoraan kotiovellesi toimitettuna. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme mielellämme auttamaan kyseisen tuotteen hankinnassa.

Samankaltaiset artikkelit