Toimitus ja palautus

TOIMITUS

Toimitusmaksu kattaa tilauksesi käsittelyn, laadukkaan pakkauksen ja vakuutetun kuljetuksen. Tuotteemme lähetetään DHL/Expressillä tai Itella/Postilla riippuen tuotteesta/sijainnista. Allekirjoitusvahvistus vaaditaan aina.

Kaikki tilaukset lähetetään yleensä 2 arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Toimitusajat voivat vaihdella- löydät parhaan arviomme alta.

Vakiotoimitus

Suomi (3-5 PÄIVÄÄ)

Maailmanlaajuisesti (5-10 PÄIVÄÄ)

PALAUTUKSET

Palautukset hyväksytään 14 päivän kuluessa toimituksesta. Ota aina ensin yhteyttä meihin, ennen kuin palautat tuotteen.

  • Palautetuissa tuotteissa on oltava kaikki ripustuslipukkeet kiinni ja ne on palautettava alkuperäispakkauksessa kaikkine tarvikkeineen.
  • Palautus tai vaihto on merkittävä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@lovedbags.fi 3 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta;
  • Tuotteen on oltava käyttämätön ja täsmälleen samassa kunnossa kuin se on ensimmäisen kerran vastaanotettu;
  • Kaikki paperit ja kuitit on palautettava tuotteen mukana;
  • Tuote on palautettava toimitiloihimme 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut paketin ensimmäisen kerran.
  • Täysi hyvitys maksetaan 5 pankkipäivän kuluessa palautetun, vaatimustenmukaisen tuotteen vastaanottamisesta.
  • Toimituskuluja ei palauteta.
  • Palautettujen tuotteiden toimituskulut ovat ostajan vastuulla.
  • Palautettujen tuotteiden mukana on lähetettävä täytetty PALAUTUSLOMAKE (sisältyy pakettiin) lomakkeessa mainittuun osoitteeseen.
  • Sovelletaan yleisiä ehtoja.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ilmoita meille palautuksesta aina etukäteen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@lovedbags.fi ja kerro nimesi ja tilausnumerosi/tilaustietosi. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio palautusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Varmistathan että sinetti on ehjä tuotteessa. Mikäli sinetti on poistettu/tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Palautamme maksamasi summan (vähennämme sinulle palautettavasta summasta postimaksun sekä 30€:n käsittelykulun per tilaus) kun tuote on palautettu ja se on samassa kunnossa kun ostaessa.

Palautusosoite:

OY Trade Fairly ltd./Lovedbags.fi
Eteläranta 20, 00130 Helsinki, FINLAND

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 50€ maksun lisäksi tästä aiheutuneet kulut laskutetaan.

Verkkokauppa Lovedbags.fi (Y-tunnus 1033469-6), Notkelmatie 7, 21620 Kuusisto, +358 50 557 5608, info@lovedbags.fi myy sekä vuokraa aitoja käytettyjä merkkilaukkuja ja asusteita yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät marginaaliveron sekä jossain tapauksissa arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tavara myydään sellaisena kun se on myyntihetkellä.

Toimitus & palautus