• Gucci Dionysus Mini GG Supreme Canvas

  Gucci Dionysus Mini GG Supreme Canvas

  Brändi: Gucci
  1490,00 

  Tämä moderni Gucci Dionysus Mini GG Supreme Canvas- olkalaukku on valmistettu GG Supreme- kankaasta, ja viimeistelty pronssinsävyisillä metalliosilla sekä mokkaisilla yksityiskohdilla. Laukun lukkoa koristaa pronssinsävyinen, metallinen tiikerin pää – ainutlaatuinen yksityiskohta viittaa Kreikan jumala Dionysokseen. Laukun 60cm pitkän hihnan ansiosta laukkua voi kantaa joko olalla, tai käyttää crossbody-tyylillä. Alessandro Michelen astuttua Guccin johtoon vuonna 2015,…

 • Gucci Marmont Mini Black GHW

  Gucci Marmont Mini Black GHW

  Brändi: Gucci
  1390,00 

  GG Marmont:sta on tullut talon synonyymi tunnistettavan matelassé-nahan ja GG-logonsa ansiosta. Tämä Gucci Marmont Mini Black GHW on valmistettu mustasta matelassé-verhoillusta chevron-nahasta, ja viimeistelty antiikkikullan sävyisillä yksityiskohdilla. Laukun sisus on viimeistelty mikrokuituvuorella, jossa on mokkanahkainen viimeistely, sekä irrotettavalla 58cm pitkällä nahka / metalli ketjuhihnalla. Säädettävän hihnan ansiosta laukkua voi käyttää crossbody, olalla tai jopa kirjekuorilaukkuna….

 • Gucci Marmont Mini Pink GHW

  Gucci Marmont Mini Pink GHW

  Brändi: Gucci
  1290,00 

  GG Marmont:sta on tullut talon synonyymi tunnistettavan matelassé-nahan ja GG-logonsa ansiosta. Tämä Gucci Marmont Mini Pink GHW on valmistettu vaaleanpunaisesta matelassé-verhoillusta chevron-nahasta, ja viimeistelty antiikkikullan sävyisillä yksityiskohdilla. Laukun sisus on viimeistelty mikrokuituvuorella, jossa on mokkanahkainen viimeistely, sekä irrotettavalla 58cm pitkällä nahka / metalli ketjuhihnalla. Säädettävän hihnan ansiosta laukkua voi käyttää crossbody, olalla tai jopa kirjekuorilaukkuna….

 • Gucci Marmont Mini White GHW

  Gucci Marmont Mini White GHW

  Brändi: Gucci
  1290,00 

  GG Marmont:sta on tullut talon synonyymi tunnistettavan matelassé-nahan ja GG-logonsa ansiosta. Tämä Gucci Marmont Mini White GHW on valmistettu valkoisesta matelassé-verhoillusta chevron-nahasta, ja viimeistelty antiikkikullan sävyisillä yksityiskohdilla. Laukun sisus on viimeistelty mikrokuituvuorella, jossa on mokkanahkainen viimeistely, sekä irrotettavalla 58cm pitkällä nahka / metalli ketjuhihnalla. Säädettävän hihnan ansiosta laukkua voi käyttää crossbody, olalla tai jopa kirjekuorilaukkuna….