Etusivu > Blogi > Chanel Classic Flap -laukun monet muodot: kattava kokovertailu

Chanel Classic Flap -laukun monet muodot: kattava kokovertailu

Chanel Classic Flap -laukku on muotialan ajaton klassikko. Tämän ikonisen tuotteen tekee entistäkin houkuttelevammaksi sen laaja kokovalikoima, joka mahdollistaa jokaiselle Chanel-harrastajalle täydellisen Classic-laukun löytymisen. Me LovedBagsilla olemme ylpeitä laajasta valikoimastamme erikokoisia, priimakuntoisia käytettyjä Chanel Classic laukkuja. Mikäli et löydä haluamaasi kokoa tai väriyhdistelmää, concierge-palvelumme pyrkii tekemään parhaansa sen löytämisessä. Liity seuraamme, kun perehdymme kunkin koon ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Toivottavasti tämä Chanel Classic -kokovertailu toimii apunasi seuraavan unelmalaukkusi löytämisessä.

Klassikon kehitys

Ensimmäinen Chanel Classic -laukku, 2.55-laukku, esiteltiin vuonna 1955. Myöhemmin, vuonna 1984, tuolloin Chanelin luovana johtajana toiminut Karl Lagerfeld suunnitteli sen uudelleen antaen klassikolle modernin ilmeen, perinteitä kuitenkin vaalien. Lagerfeldin kosketus toi esiin ikonisen, lomitetun CC-kääntölukon, joka korvasi Mademoiselle-lukon, sekä uudenlaiset punotut nahka-metalliketjut- tämä muutos synnytti nykyisen Classic Flap -laukun.

Medium Classic Flap, joka edustaa Classic-malliston ruumiillistumaa, on säilyttänyt tunnusomaiset piirteensä 1980-luvulta lähtien: timanttikuvioinen, tikattu nahka, ikoninen Chanel CC -kääntölukko, takapuolen puolikuun tasku sekä punottu nahka-metallihihna. Small-mallia on valmistettu 1980-luvulta lähtien. Kyseinen malli on kasvattanut suosiotaan hallitsevan ”pieni laukku trendin” seurauksena. Jumbo ja Maxi (päivitetty versio XL Jumbosta) ovat vuosien varrella muuttuneet Medium Classicin suuremmiksi sisariksi. Vuonna 2010 esitelty Mini tuo mallistoon ihastuttavan lisän.

Miniä lukuun ottamatta kaikki Chanel Classic -laukut ovat kaksiläppäisiä. Sisäpuolen läppä on ratkaisevassa asemassa laukun rakenteen sekä muodon säilyttämisessä vuosien mittaan. Klassisissa kaksiläppäisissä laukuissa on seitsemän taskua, mukaan lukien Coco Chanelin salainen rakkauskirjetasku, mikä antaa kyseisille laukuille funktionaalisen, mutta tyylikkään ulottuvuuden. Seuraavaksi tutustumme tarkemmin eri Classic kokoihin.

Chanel Mini Square Classic Flap Bag

17cm x 13.5cm x 8cm

Chanel Classic -laukkukokojen pienin, alkuperäinen Mini Classic, esiteltiin vuonna 2010. Kyseinen koko tunnetaan nykyään nimellä Chanel Mini Square ja se on kooltaan 17cm x 13.5cm x 8cm. Laukun hihnan pituus on 53cm. Mini Square- laukulle on ominaista sen suloisen strukturoitu, laatikkomainen muoto. Malli huokuukin nykyaikaista sekä minimalistista charmia yhden läpän muotoilullaan. Minilaukkutrendin harrastajat ovat rakastuneet tähän siroon Chanelin kokoon, johon mahtuu kätevästi olennaiset tavarat, kuten avaimet, huulipuna, korttikotelo, airpodit ja puhelin.

Mini Square Classic -laukun monipuolinen, pitkä olkahihna mahdollistaa laukun saumattoman muuntautumisen päivittäisestä olkalaukusta eleganttiin kirjekuorilaukkuun illan hämärtyessä. 

Chanel Mini Rectangular Classic Flap Bag

20cm x 12cm x 6cm

Mini Rectangular Classic -laukku, joka on yksi Chanel Classic -mallien suosituimmista, on pienikokoinen, suorakulmainen lisäys Classic-mallistoon. Mini Rectangular heijastaa edellistä, Square, mallia enemmän Classic Flap Bag -sarjan suurempien yksilöiden mittasuhteita. Mini Rectangular on kooltaan 20cm x 12cm x 6cm ja sen hihnan pituus on 58cm. Se on leveämpi, matalampi ja kapeampi kuin Square Mini. Siinä on muiden Mini-laukkujen tavoin yksi läppä.

Mini Rectangular Classic -laukun voi tunnistaa läppään ommelluista kuudesta tikatusta ”timantista”. Joihinkin Mini Rectangular Classic -laukun muunnelmiin kuuluu pieni kantokahva. Tällainen on esimerkiksi todella haluttu Mini Rectangular Classic with Handle-laukku. Mini Rectangular laukkuun mahtuvat kaikki Mini Square -laukun sisältämät välttämättömät tavarat sekä myös hieman pidempiä tuotteita, kuten vaikka käsirasva. 

Mini Rectangular Classic -laukun pidempi hihna tekee siitä mukavan Classic-laukun ristivartalokäyttöön. Hihnan kaksinkertaistaminen lyhentää näppärästi olkalaukuksi, kun taas ketjun pujottaminen laukkun sisälle muuttaa sen tyylikkääksi iltaan kirjekuorilaukuksi. Vaivattoman hienostunut Chanel Mini Rectangular -laukku täydentää erilaisia tyylejä farkuista cocktail-mekkoihin.

Chanel Small Classic Flap Bag

23cm x 14.5cm x 6cm

Chanel Classic Small -koko on ikoninen ja monipuolinen lisä tunnettuun Classic Flap Bag -mallistoon. Pieni Chanelin Classic Flap -laukku on siro klassikko, jossa on kaksi sisäläppää, ja sen tunnistaa siitä, että läpän poikki on ommellut seitsemän “timanttia”.  Tässä ajattomassa mallissa yhdistyvät tyylikkyys ja toiminnallisuus, mikä tekee siitä muotimaailman halutun asusteen.

Small Classic on kooltaan 23 cm x 14,5 cm x 6 cm. Laukku on pienikokoinen mutta tilava, tehden siitä ihanteellisen erilaisiin tilaisuuksiin. Hihnan 53 cm pituus mahdollistaa tyylikkään olka- tai ristikkäiskäytön, mikä takaa sekä tinkimättömän käytännöllisyyden, että tyylin. Small Classicin sisäpuoli on organisoitu huolellisesti, ja tarjoaa runsaasti tilaa välttämättömille tavaroille, kuten lompakolle, avaimille, puhelimelle ja muutamille muillekin pienille tarvikkeille. 

Tämä koko on muotiharrastajien suosikki sen monipuolisuuden vuoksi. Laukku siirtyy saumattomasti päivästä iltaan ja täydentää monenlaisia asuja. Chanel Classic Small on ajattoman hienostuneisuuden ja kestävän tyylin symboli oli se sitten yhdistettynä rentoon farkkukankaaseen tai tyylikkääseen iltapukuun.

Chanel Medium Classic Flap Bag

25.5cm x 15.5cm x 6.5cm

Medium Flap Bag tunnetaan kiistatta yhtenä Timeless Chanel -malliston suosituimmista tyyleistä. Medium Classic Flap -laukun mitat ovat 25,5 cm x 15,5 cm x 6,5 cm, ja sen hihnan pituus on 43 cm tai 23 cm, kun se on kaksinkertaistettu. Laukussa on kaksinkertainen läppä, joka on ominaista kaikille Chanel Flap -laukkukoolle, paitsi minilaukuille.

Medium Chanel Classic -laukun tunnistaa timanttikuvioisesta ompeleesta, jossa on kahdeksan kokonaista timanttia peräkkäin. Medium laukkuun mahtuu kaikki, mitä Small-laukkussa voi säilyttää sekä lisäksi vaikka aurinkolasit ja pieni kosmetiikkalaukku. Laukun seitsemään taskuun voit kätevästi järjestää pienet tavarat, kuten puhelimen, lompakon, avaimet ja kuulokkeet. 

Chanel Medium Classic Flap -laukku on ajaton valinta, joka toimii hienostuneena olkalaukkuna päivästä iltaan.

Chanel Jumbo Classic Flap Bag

30cm x 19.5cm x 10cm

Viime vuosisadan lopulla tuotettu Chanel Jumbo on hieman suurempi versio Classic-mallistossa. Jumbo ei kuitenkaan ole liian iso tai raskas ja onkin käytännöllinen jokapäiväinen käsilaukku, jonka kantokyky ylittää tyypillisen luksuslaukun kapasiteetin tehden siitä erinomaisen kiireiselle naiselle, joka tarvitsee päivittäin enemmän tavaraa. Laukun mitat ovat 30cm x 19.5cm x 10cm. Jumbon hihnan pituus on 60cm, tai 34cm kun se on kaksinkertaistettu. Laukkuun mahtuu kaikki päivittäiset välttämättömyydet sekä paljon muuta: puhelin, lompakko, avaimet, aurinkolasit, hygieniatuotteet, tabletti, kirja tai jopa kompakti sateenvarjo epävarmoja sääolosuhteita varten.

Jumbo Classic Flap on täydellinen valinta kiireiselle henkilölle, joka tarvitsee päivittäin enemmän tavaraa. Olipa kyseessä työ- tai matkalaukku, tämä tyylikäs Chanel Classic on kaunis vaihtoehto päivittäiseen käyttöön. Jumbo Classic Flap on suunniteltu vastaamaan niiden tarpeisiin, jotka arvostavat sekä tyyliä että käytännöllisyyttä.

Chanel Maxi Classic Flap Bag

33cm x 23cm x 10cm

Chanel Maxi Classic Flap -laukku on Timeless-sarjan suurin laukku, joka luotiin vain vuotta ennen Jumbo Flap Bag -laukkua. Tämän tilavan laukun mitat ovat 33cm x 23cm x 10cm, ja sen hihnan pituus on kaksinkertaistettuna 30cm. Se ylittää Jumbo Classic -laukun kooltaan- Maxi-laukkuun mahtuukin mukavasti kaikki mahdollinen, mukaan lukien sekä kosmetiikkalaukun, että pienikokoisen sateenvarjon tai jopa ohuen kannettavan tietokoneen.

Chanel Maxi Classic -laukku sopii loistavaan viikonloppumatkalle, ja toimiikin tyylikkäänä arjen tai matkan seuralaisena. Kuten kaikissa Chanelin Flap Bags -laukuissa (pois lukien minilaukut), Maxissa on kaksinkertainen läppä, jossa on ulko- ja sisäpuolinen läppä sekä tilava lokero. 

Tämä tilava Chanel Flap -laukku, jossa on useita taskuja helppoa organisointia varten, toimii pohjimmiltaan tyylikkäänä versiona repusta ja onkin täydellinen asustte loisteliaalle lomamatkalle.

Unelmalaukkusi löytäminen LovedBagsilta

Chanelin tyylikkäiden laukkujen joukossa Classic Flap -laukut erottuvat ikonisimpina. Me LovedBagsilla olemme ylpeitä laajasta valikoimastamme erikokoisia, priimakuntoisia, käytettyjä Chanel Classic -laukkuja. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme mielellämme auttamaan kyseisen tuotteen hankinnassa.

Samankaltaiset artikkelit