Käyttöehdot

LovedBags (Y-tunnus FI-10334696, Eteläranta 20, 00130 Helsinki) myy aitoja, käytettyjä design-laukkuja ja asusteita yksityishenkilöille Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät kateveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tavarat myydään sellaisina kuin ne ovat myyntihetkellä.

Tervetuloa LovedBags-sivuston käyttöehtoihin.

Vierailemalla sivustollamme ja/tai tekemällä ostoksia meiltä sitoudut ”Palveluumme” ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Ole hyvä ja lue nämä Palveluehdot huolellisesti ennen kuin ostat tai myyt LovedBagsin kanssa. Palveluehtoja sovelletaan myös kaikkiin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin, jotka lisätään nykyiseen kauppaan. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollamme. 

Tilaaminen

Verkkokaupan tuotteet tilataan ostoskorin kautta osoitteessa www.lovedbags.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilausta tehtäessä. Jokaisen tilauksen yhteydessä sitoudut kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksut ja maksuvahvistus

Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse, josta näet:

  • Tilauksen tuoteluettelo
  • Laskun loppusumma
  • Veroerittely

Verkkosivustomme käyttäjätilin kautta voit tarkistaa tilauksen sisällön, mikäli olet rekisteröitynyt verkkokaupan asiakkaaksi ennen tilauksen tekoa tai sen aikana.

Saat Klarna Bank AB:ltä maksuvahvistuksen, josta näkyy maksun summa, maksutunnus ja päivämäärä. Jos sinulla on kysyttävää maksutapahtumasta, ota yhteyttä Klarna Bank AB:hen (09 – 425 99 771).

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla tavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB, Collector lasku- ja osamaksumenetelmät, Jousto lasku- ja osamaksumenetelmät, Klarna-tili. Maksut suoritetaan Klarnan verkkosivujen kautta.

Maksupalveluntarjoaja

Klarna Bank AB toimii maksupalvelun tarjoajana ja on valtuutettu maksulaitos. Klarna Bank AB näkyy saajana pankki- tai luottokorttitiliotteessasi. Klarna Bank AB välittää maksun kauppiaalle. Jos haluat tehdä reklamaatioita, ota yhteyttä verkkosivustoon, jolle maksu on suoritettu.

Klarna Bank AB (publ)
Sveavägen 46, 111 34 Tukholma.
Rekisteri-nro: 556737-0431
klarna.com

Toimitustavat ja kustannukset

Näet tilauksesi toimituskulut toimitus- ja maksutavan valintasivulla. Toimitamme kaikki tilaukset Posti Oy:n tai Matkahuollon tai DHL:n kautta (maailmanlaajuinen toimitus). Kaikki toimitukset ovat kirjattuja, vakuutettuja ja vaativat henkilökohtaisen allekirjoituksen. 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusajat Suomessa ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-5 päivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä tai viivästyksistä aiheutuvista välillisistä haitoista. Poikkeuksellisista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupan kotisivuilla.

Peruuttamisoikeus ja palautusehdot

Kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ilmoita palautuksesta aina etukäteen sähköpostitse osoitteeseen info@lovedbags.fi ja ilmoita nimesi ja tilausnumerosi/tilaustietosi. Tuote on palautettava postitse 14 päivän kuluessa alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä tuotteen palautukseen kopio palautusilmoituksesta. Varmista, että tuotteessa mahdollisesti olevat ripustuslipukkeet ja sinetti ovat ehjiä. Jos ripustuslipukkeet/tiiviste on poistettu/tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden veloittaa poistosta.

Palautamme sinulle maksamasi summan (vähennämme palautettavasta summasta postimaksun ja 30 euron käsittelymaksun tilausta kohti), kun tuote on palautettu ja se on samassa kunnossa kuin se oli ostettaessa.

Palautusosoite:

LOVEDBAGS 

Eteläranta 20, 00130 Helsinki, FINLAND

Noutamaton paketti

Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Noutamatta jätetyistä paketeista, joista ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, veloitamme 50 €:n maksun sekä mahdolliset kulut.

Välitys

LovedBags, viitattuna ”Yritys”, välittää erinäisiä ylellisiä käsilaukkuja ja asusteita. Viitattu tässä ”Esine”, ”Laukku”, ”Asuste”. Asiakkaaseen viitataan tässä yhteydessä nimellä ” Omistaja”.

Palvelun tarkoituksena on helpottaa Omistajan tuotteen myyntiä. Omistajat pysyvät aina luottamuksellisina asianmukaisen paikallisen lainsäädännön puitteissa. Sopimus tehdään aina Omistajan ja LovedBagsin välillä.

LovedBags välittää vain vähintään 1000 euron arvoisia esineitä.

Kun laukku/asuste on myyty, ostajalla on 14 päivää aikaa päättää, haluaako hän pitää vai palauttaa tuotteen. Tämän määräajan päätyttyä, jos ostaja pitää eli ostaa esineen, myyntisumma (summa riippuu aina esineestä) vähennettynä yhtiön palkkioilla ja kuluilla siirretään omistajan tilille. Jos tuotetta ei myydä, se palautetaan omistajalle samassa kunnossa. Myyntitilaus on voimassa 3 kuukautta.

Kun tuote luovutetaan LovedBagsille, Omistaja antaa LovedBagsille oikeuden käyttää sitä LovedBagsin omaan markkinointiin. Tuotteesta otetaan tuotekuvia ja kohdetta voidaan käyttää esimerkiksi mainoskuvissa ja -videoissa. Omistajalla on oikeus käyttää tuotteestaan otettuja kuvia, mutta hän ei saa muokata näitä kuvia tai videoita.

LähiTapiola vakuuttaa kaikki välitykseen tuodut Tuotteet. Kaikki Tuotteet autentikoidaan Entrupyn avulla. Omistaja on velvollinen maksamaan Entrupyn aitoustodistuksen: Hermès-kohde 100 euroa, muiden merkkien kohteet 25 euroa. Maksu on suoritettava sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Omistajalla on oikeus saada Entrupy-todistus myyntiajan jälkeen, jos esinettä ei ole myyty.

Vastuuvapauslauseke

LovedBags – Preloved Luxury, takaa kaikkien alustoillamme myytävien tuotteiden aitouden. LovedBags ei ole sidoksissa myymiemme suunnittelijoiden kanssa eikä ole niiden lisensoitu kumppani. Kaikki alustoillamme esiintyvät tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

OY Trade Fairly ltd.