Etusivu > Kauppa > Laukut > Evelyne 16 Black Clemence PHW

Evelyne 16 Black Clemence PHW

Brändi: Hermès

3290,00 

Väri
Musta
Materiaali
Clemence- nahka
Kunto
Kuin uusi
Koko
16cm x 18cm x 5 cm
Sisältää
Kuitti, Dust bag, Laatikko, LovedBags virallinen kuitti
Vuosi
2023
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): HEVC-23123 Osasto:

Kuvaus

Tämä Evelyne 16 Black Clemence PHW on valmistettu upeasta Clemence nahasta sekä palladium metalliosista. Evelynen ominaispiirteitä ovat kauniin kontrastin tuova tikkaus nahassa, suuri rei’itetty H ympyrässä (edessä)sekä sporttinen, irrotettava olkahihna. Sisus on vuorattu luonnollisella nahalla.

Hermès perustettiin alun perin valjasverstaaksi vuonna 1837, ja monet sen nykyaikaisista malleista ovat saaneet inspiraationsa talon hevosurheilujuurista. Evelyn on kuitenkin vienyt tämän yhteyden seuraavalle tasolle: laukku on luotu nimenomaan ratsastusta ajatellen. Laukku on nimetty Hermès’n ratsastusosaston johtajan Évelyne Bertrandin mukaan, ja kyseinen malli on alunperin on suunniteltu ratsastajan hoitotarvikkeiden kuljettamiseen. Hermès Evelyne oli yksinomaan ratsastusosaston käytössä 2000-luvun alkuun asti, jolloin laukku siirrettiin virallisesti nahkatarvikeosastolle.

Evelyne-laukku pysyy uskollisena nomadisille juurilleen. Laukku on täydellinen tasapaino toiminnallisuutta ja muodikkuutta. Evelyne-laukku on suunniteltu liikkumaan kanssasi. Sen minimalistinen siluetti on kevyt ja vuoriton.

Evelyne on täysin vuoriton, eikä siinä ole sisätaskuja, ja sen tyylikäs yksinkertaisuus sopii hyvin rentoihin asuihin. Toisin kuin muissa klassisissa Hermès-laukuissa, siinä on avoin yläosa, jonka kiinnittämiseen riittää pieni nahkainen kieleke ja painonappikiinnitys. Evelynen leveä, irrotettava kangashihna mahdollistaa miellyttävän kantamisen. Puhtaan, utilitaristisen estetiikkansa ansiosta monet pitävät Evelyne-laukkua unisex-laukkuna – täydellisenä kumppanina jokapäiväiseen elämään sukupuolesta riippumatta.

Tämä Evelyne on valmistettu Clemence-nahasta, joka on yksi Hermèsin suosituimmista nahoista. Clemence on suurirakeinen nahka, joka on alun perin luotu matkalaukkuihin ja joka ilmestyi Hermèsin mallistoihin ensimmäisen kerran vuonna 1992. Tekniikka, jolla tämä suuri rakeisuus saadaan aikaan, on nimeltään Drumming, joka pehmentää nahkaa. Clemence on pehmeämmän tuntuista ja siinä on hieman suuremmat rakeet eikä siinä ole juonteita verrattuna esimerkiksi Togo-nahkaan. Clemence ja Togo ovat molemmat luonnonnahkoja, ja ne ovat melko samanlaisia, mutta Clemence on pehmeämmän tuntuista ja siinä on hieman suuremmat rakeet eikä siinä ole juonteita verrattuna Togo-nahkaan.

Tähän Evelyne Miniin mahtuvat jokapäiväiset välttämättömät tavarat, joita tarvitset kaupungilla kulkiessasi: puhelin, avaimet, huulipuna ja korttikotelo.

Evelyne on ollut saatavilla Hermès-putiikeissa vuodesta 1978, ja sen suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosikymmenen aikana. Evelynestä on tullut muotitalon hitti, ja on käytännöllisyytensä sekä verrattain alhaisen hintansa ansiosta erinomainen aloitusmalli uusille keräilijöille. Luota meihin – kun investoit Evelyne 16 Black Clemence PHW -laukkuun, et katso enää koskaan taaksepäin.

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Kuin uusi