Etusivu > Kauppa > Laukut > YSL Medium College in Quilted Leather Rose Antic

YSL Medium College in Quilted Leather Rose Antic

Brändi: YSL

1690,00 

Väri
Pinkki
Materiaali
Nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
24cm x 16cm x 6cm
Sisältää
Dust bag, Laatikko, Alkuperäinen kuitti, Entrupy- aitoustodistus
Vuosi
2017
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): YSL-171690 Osasto:

Kuvaus

Tämä tyylikäs ja särmikäs YSL Medium College in Quilted Leather Rose Antic -laukku on valmistettu Italialaisesta, vaaleanpunaisesta kuvioidusta nahasta, joka on tikattu alaspäin suuntautuvilla Chevron-kuvioilla, jotka korostavat kirjekuori-tyylistä läppäsulkua. Läppä on koristeltu talon ikonisella antiikkihopeasävyisellä logolla, joka sointuu kauniisti laukun saman sävyiseen olkahihnaan / ketjuun. Laukun kirjekuoriläpän alla on useita lokeroita, joissa on runsaasti tilaa niin puhelimellesi, lompakollesi tai vaikka aurinkolaseille.

Antiikkihopeasävyinen olkaketju sisältää vaaleanpunaisen nahkaosan, jonka ansiosta sitä on mukava kantaa olalla, crossbody-tyylillä tai jopa kirjekuorilaukkuna.

Tämä YSL Medium College in Quilted Leather Rose Antic on alun perin esitelty osana Saint Laurent Pre-Fall 2015 -mallistoa, ja on loistava lisä lähes mihin tahansa asuun, mihin tahansa vuodenaikaan. Käytännöllinen, tyylikäs ja toiminnallinen tyyli mahdollistaa tämän laukun käyttämisen niin luennoille (kuten nimikin kertoo), treffeille tai vaikka brunssille ystäviesi kanssa.

Vuonna 1961 perustettu Yves Saint Laurent on yksi 1900-luvun merkittävimmistä muotitaloista. Nykyään Anthony Vaccarellon luovan johdon alaisuudessa Saint Laurentin laukut ovat nousseet muotimaailman huipulle halutuimpien laukkujen joukkoon. Tunnusomaisia piirteitä YSL-laukuissa ovat yksinkertaiset, strukturoidut siluetit, materiaalit, kuten mokka ja tupsu, ja tekniikat, kuten tikkaus, jotka lisäävät pehmeyttä. Juuri tämä hienostunut estetiikka antaa Saint Laurentin laukuille niiden ikuisen vetovoiman, jonka kysyntä on nyt huipussaan. Monet suosikkitähdistämme ovat viime aikoina käyttäneet Saint Laurentin laukkuja, erityisesti niitä, joissa on brändin ikoninen ja uniikki YSL-logo, ja jonotuslistat kasvavat joihinkin brändin suosituimpiin siluetteihin.

Olkahihnan mitta kaksinkertaisena: 23cm
Max. Hihnan pituus: 105cm

Lisätiedot

Väri

Pinkki

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Laatikko, Alkuperäinen kuitti, Entrupy- aitoustodistus