Etusivu > Kauppa > Laukut > YSL Kate Tassel Black Small Bag On Chain GHW

YSL Kate Tassel Black Small Bag On Chain GHW

Brändi: YSL

1290,00 

Varastossa

Väri
Musta
Materiaali
Nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
20cm x 12.5cm x 5cm
Sisältää
Dust bag, Laatikko, Alkuperäinen kuitti, Entrupy- aitoustodistus
Vuosi
2022
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): YSL-22940 Osasto:

Kuvaus

Mustasta nahasta valmistettu YSL Kate Tassel Black Small Bag On Chain GHW kullansävyisillä yksityiskohdilla sekä metallisella tupsulla ja olkahihnalla. TämäYSL Kate Tassel Black Small Bag On Chain GHW -laukku on varustettu kullansävyisellä metalli / musta nahka ketjulla, jonka olkahihna on pituudeltaan 55 cm. Säädettävä hihna mahdollistaa laukun käytön joko ristikkäin, olalla tai jopa kirjekuorilaukkuna. Viimeistelty kullansävyissellä YSL-logolla ja tupsulla- tämä YSL Kate Tassel Black Small Bag On Chain GHW on sekä tyylikäs, että leikkisä lisäys jokaisen muotitietoisen vaatekaappiin. Laukun sisäpuoli on vuorattu mustalla nahalla ja sisältää vetoketjutaskun, avotaskun sekä kuusi korttitaskua.

Perustettu vuonna 1961, Yves Saint Laurent on yksi 1900-luvun merkittävimmistä muotitaloista. Alun perin haute couture -taloksi luotu Yves Saint Laurent mullisti muodin ja yhteiskunnan vuonna 1966 esittelemällä huippuluokan vaatteita. Alusta lähtien Yves Saint Laurent on vaikuttanut sekä muotiteollisuudessa, että sen ulkopuolella. Vuosien varrella talon perustaja, pääsuunnittelija Yves Saint Laurent, on vakiinnuttanut maineensa yhtenä 1900-luvun huomattavimmista suunnittelijoista ja persoonallisuuksista.

Nykyään luovan johtajan Anthony Vaccarellon alaisuudessa Saint Laurentin laukut nousseet ennennäkemättömään maineeseen. Niiden tunnusmerkkeihin kuuluvat yksinkertaiset, strukturoidut muodot, ylevät materiaalit kuten mokka ja lampaannahka sekä pehmentävät tikkaukset. Tämä hienostunut estetiikka tekee Saint Laurentin laukuista ikuisesti viehättäviä – kysyntä on nyt huipussaan.

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Laatikko, Alkuperäinen kuitti, Entrupy- aitoustodistus