Etusivu > Kauppa > Laukut > LV Capucines MM GHW

LV Capucines MM GHW

Brändi: LV

3990,00 

Väri
Musta
Materiaali
Nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
31.5cm x 20cm x 11cm
Sisältää
Dust bag, Laatikko, Entrupy-aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti
Vuosi
2016
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Osasto:

Kuvaus

Tämä kaunis LV Capucines MM GHW on valmistettu pehmeästä mustasta nahasta ja viimeistelty upeilla LV-logo yksityiskohdilla. Laukkua voi kuvien mukaisesti käyttää läppä ulkona tai sisällä- mahdollistaen kaksi erilaista, ylellistä tyyliä. Tämä LV Capucines MM laukku on valmistettu mustasta Taurillon-nahasta, ja siinä on yläkahva sekä kaksipuolinen suljinläppä. Laukku on viimeistelty nahkapäällystetyllä, kullansävyisellä logokoristeella, mikä antaa sille siistin, trendikkään ja elegantin ilmeen. Viehättävä siluetti ja ylelliset materiaalit tekevät tästä Capucines-laukusta trendikkään ja tyylikkään asusteen päivään tai iltaan.

Laukun sisäpuoli on vuorattu vasikanahalla ja jaettu vetoketjullisella taskulla. Laukku on tarpeeksi tilava kaikille päivittäisille tarpeille ja enemmällekin: avaimet, puhelin, AirPodsit, huulipuna, aurinkolasit, lompakko jne.

Tämä laukku on valmistettu muotitalon ylellisestä Taurillon-nahasta. Sen sileä kosketus, hienostuneisuus ja syvyys tekevät nahasta loistavan valinnan ylelliseen ja ajattomaan lopputulokseen. Taurillonin rakenne ja sen parkitus tarjoavat paremman suojan päivittäiselle kulumiselle, kuten naarmuille, ja ajan myötä siihen muodostuu kevyt patina. Louis Vuittonin korkeimpien laatustandardien täyttämiseksi valitaan vain parhaat nahat.

LV Capucines MM GHW on kunnianosoitus Louis Vuittonin ensimmäiselle liikkeelle, joka avattiin vuonna 1854 Rue Neuve-des-Capucines -kadulla Pariisissa- laukku ilmentää tämän historiallisen alueen hienostuneisuutta ja käsityötaitoa.

Ylittäen nahkatuotteiden rajat Capucines on nerouden ja vertaansa vailla olevan käsityötaidon totemi. Näennäisen hienostuneen yksinkertaisen suunnittelun taustalla on monimutkainen luovuusprosessi ja laaja taitotaito: jokainen laukku koostuu 250 vaiheesta Maisonin kokeneimpien artesaanien toimesta. Capucines-kahvan renkaiden kaiverretut niitit ovat sielukas mutta tyylikäs heijastus Louis Vuittonin ikonisista matkalaukuista.

Huom. Ei sisällä olkahihnaa

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Laatikko, Entrupy-aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti