Etusivu > Kauppa > Laukut > Kelly28 Sellier Epsom Blue French GHW

Kelly28 Sellier Epsom Blue French GHW

Brändi: Hermès

17900,00 

Varastossa

Väri
Sininen
Materiaali
Epsom- nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
28cm x 22cm x 10cm
Sisältää
Dust bag, Laatikko, Lukko ja avaimet, Entrupy- aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti
Vuosi
2021
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): LB122 Osasto:

Kuvaus

Ajattoman upea Kelly28 Sellier Epsom Blue French GHW kirkkaansinisessä Epsom nahassa kullan sävyisillä yksityiskohdilla sekä irrotettavalla olkahihnalla. Tässä upeassa Kelly28 Sellier Epsom Blue French GHW :ssä on etupuolella kullansävyinen Hermès-lukko, lukolla ja kahdella avaimella varustettu clochette, kahva sekä irrotettava olkahihna. Sisäosa on vuorattu sinisellä nahalla, ja siinä on yksi vetoketjutasku, jossa on Hermes-kaiverrettu vetoketju, sekä kaksi avointa taskua vastakkaisella puolella.

Hermès Kelly Sellierissä on näkyvät tikkaukset ja teräväkärkinen reuna. Hermès-käsityöläiset ompelevat Kelly Sellierin ulkoa sisäänpäin. Laukku on myös rakenteeltaan jäykempi ja tukevampi, mikä johtuu Hermèsin käsityöläisten käyttämistä laadukkaan napakoista nahoista.

Sana ”Sellier” tarkoittaa ranskaksi satuloijaa, mikä viittaa Thierry Hermès’n työhön hevosten satuloija. Jos etsit strukturoidumpaa, ajattoman ylellistä Kelly-laukkua, Kelly Sellier Epsom on juuri sinulle sopiva. Se on myös lähes naarmuuntumaton ja vedenkestävä, tehden siitä erittäin kestävän.

Hermès Kelly on sisarlaukkunsa Birkinin ohella yksi maailman halutuimmista laukuista. Ikoninen Hermèsin käsilaukku esiteltiin muotimaailmalle Sac à Dépêches -laukkuna 1930-luvulla, ja sai huomiota Grace Kellyn käyttäessä sitä piilottaakseen raskautensa paparazzeilta. Monacon ruhtinatar pääsi tutustumaan Kelly-laukkuun To Catch A Thief -elokuvan kuvauksissa vuonna 1955 eikä suostunut luopumaan siitä. Hermès nimesi laukun uudelleen Kelly-laukuksi vuonna 1977. Hermès valmistaa Kelly-laukkuja rajoitettu määrä, joten tämä Kelly28 Sellier on harvinainen löytö ja todellinen ”sijoituskappale” asiakkaille.

LovedBags on luotettava käytettyjen Hermès merkkilaukkujen jälleenmyyjä. LovedBags myy vain huippukunnossa olevia, Entrupylla aitoutettuja Hermès tuotteita. Kaikki nettisivuillamme mainostetut tuotteet löytyvät varastostamme, ja näin ollen ovat välittömästi saatavilla- suoraan kotiovellesi toimitettuna. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme mielellämme auttamaan kyseisen tuotteen hankinnassa.

Kahvan korkeus: 8.8 cm
Olkahihnan pituus max: 44 cm

Lisätiedot

Väri

Sininen

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Laatikko, Lukko ja avaimet, Entrupy- aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti