Etusivu > Kauppa > Laukut > Hermes Kelly 28 Sellier Epsom Black GHW

Hermes Kelly 28 Sellier Epsom Black GHW

Brändi: Hermès

22990,00 

Varastossa

Väri
Musta
Materiaali
Epsom- nahka
Kunto
Kuin uusi
Koko
28cm x 22cm x 10cm
Sisältää
Laatikko, Dust bag, Lukko ja avaimet, Entrupy- aitoustodistus
Vuosi
2023
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): HK28-23b Osasto:

Kuvaus

Harvinainen ja haluttu Hermes Kelly28 Sellier Epsom Black Gold Hardware (GHW) – laukku, joka on lähes uudenveroisessa kunnossa. Ainoat käytönjäljet ovat metalliosissa olevia hyvin lieviä ja huomaamattomia hiusnaarmuja.

Ajattoman upea Kelly 28 Sellier Epsom Black GHW – mustassa Epsom nahassa kullan sävyisillä yksityiskohdilla sekä irrotettavalla olkahihnalla. Tässä upeassa Kelly 28 laukussa on etupuolella kullansävyinen Hermès-lukko, lukolla ja kahdella avaimella varustettu clochette, kahva sekä irrotettava olkahihna. Sisäosa on vuorattu sinisellä nahalla, ja siinä on yksi vetoketjutasku, jossa on Hermes-kaiverrettu vetoketju, sekä kaksi avointa taskua vastakkaisella puolella.

Hermès Kelly Sellierissä on näkyvät tikkaukset ja teräväkärkinen reuna. Hermès-käsityöläiset ompelevat Kelly Sellierin ulkoa sisäänpäin. Laukku on myös rakenteeltaan jäykempi ja tukevampi, mikä johtuu Hermèsin käsityöläisten käyttämistä laadukkaan napakoista nahoista.

Sana “Sellier” tarkoittaa ranskaksi satuloijaa, mikä viittaa Thierry Hermès’n työhön hevosten satuloija. Jos etsit strukturoidumpaa, ajattoman ylellistä Kelly-laukkua, Kelly Sellier Epsom on juuri sinulle sopiva. Se on myös lähes naarmuuntumaton ja vedenkestävä, tehden siitä erittäin kestävän.

Hermès Kelly on sisarlaukkunsa Birkinin ohella yksi maailman halutuimmista laukuista. Ikoninen Hermèsin käsilaukku esiteltiin muotimaailmalle Sac à Dépêches -laukkuna 1930-luvulla, ja sai huomiota Grace Kellyn käyttäessä sitä piilottaakseen raskautensa paparazzeilta. Monacon ruhtinatar pääsi tutustumaan Kelly-laukkuun To Catch A Thief -elokuvan kuvauksissa vuonna 1955 eikä suostunut luopumaan siitä. Hermès nimesi laukun uudelleen Kelly-laukuksi vuonna 1977. Hermès valmistaa Kelly-laukkuja rajoitettu määrä, joten tämä Kelly28 Sellier on harvinainen löytö ja todellinen “sijoituskappale” asiakkaille.

LovedBags on luotettava käytettyjen Hermès merkkilaukkujen jälleenmyyjä. LovedBags myy vain huippukunnossa olevia, Entrupylla aitoutettuja Hermès tuotteita. Kaikki nettisivuillamme mainostetut tuotteet löytyvät varastostamme, ja näin ollen ovat välittömästi saatavilla- suoraan kotiovellesi toimitettuna. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme mielellämme auttamaan kyseisen tuotteen hankinnassa.

Kahvan korkeus: 8.8 cm
Olkahihnan pituus max: 44 cm

 

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Kuin uusi

Includes

Alkuperäinen kuitti, Laatikko, Dust bag, Entrupy- aitoustodistus