Etusivu > Kauppa > Laukut > Kelly28 Retourne Togo & Alligator Black GHW

Kelly28 Retourne Togo & Alligator Black GHW

Brändi: Hermès

18990,00 

Varastossa

Väri
Musta
Materiaali
Togo- nahka & Alligator- nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
22cm x 28cm x 10cm
Sisältää
Dust bag, Laatikko, Entrupy- aitoustodistus
Vuosi
2018
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): HK28-1814010 Osasto:

Kuvaus

Elegantti Kelly28 Retourne Togo & Alligator Black GHW alligaattorinnahkaisella kahvalla sekä kullan sävyisillä yksityiskohdilla. Tässä upeassa Kelly28 Retourne:ssä on etupuolella kullansävyinen Hermès-lukko, lukolla ja kahdella avaimella varustettu clochette, alligaattorinnahkainen kahva sekä irrotettava olkahihna. Sisäosa on vuorattu mustalla nahalla, ja sisältää yhden vetoketjutaskun, jossa on Hermes-kaiverrettu vetoketju, sekä kaksi avointa taskua vastakkaisella puolella.

Kelly Retournen ompeleet eivät näy ja sen reunat ovat pyöristetyt. Hermesin käsityöläiset luovat Kelly Retournen ompelemalla käsin laukun sisäpuolen ja kääntämällä sen sitten ulospäin. Hermès Kelly Retourne -laukussa käytetään pehmeämpää nahkaa, mikä antaa sille rennomman, ”effortlessy chic”, ilmeen. Togo-nahka on suosituin vaihtoehto Kelly Retourne -laukkuihin sen pehmeän laadun ansiosta. Tämä kestävä, lähes naarmuuntumaton vasikannahka otettiin käyttöön vuonna 1997. Se on saanut nimensä Afrikassa sijaitsevan Togon tasavallan mukaan. Nahan luonnollisia ominaisuuksia, kuten pyöreää ja kauniin epäsäännöllistä rakeisuutta, tuodaan esiin luonnollisella nahan rummutusprosessilla.

Hermès Kelly on sisarlaukkunsa Birkinin ohella yksi maailman halutuimmista laukuista. Ikoninen Hermèsin käsilaukku esiteltiin muotimaailmalle Sac à Dépêches -laukkuna 1930-luvulla, ja sai huomiota Grace Kellyn käyttäessä sitä piilottaakseen raskautensa paparazzeilta. Monacon ruhtinatar pääsi tutustumaan Kelly-laukkuun To Catch A Thief -elokuvan kuvauksissa vuonna 1955 eikä suostunut luopumaan siitä. Hermès nimesi laukun uudelleen Kelly-laukuksi vuonna 1977. Hermès valmistaa Kelly-laukkuja rajoitettu määrä, joten tämä Kelly28 Sellier on harvinainen löytö ja todellinen ”sijoituskappale” asiakkaille.

LovedBags on luotettava käytettyjen Hermès merkkilaukkujen jälleenmyyjä. LovedBags myy vain huippukunnossa olevia, Entrupylla aitoutettuja Hermès tuotteita. Kaikki nettisivuillamme mainostetut tuotteet löytyvät varastostamme, ja näin ollen ovat välittömästi saatavilla- suoraan kotiovellesi toimitettuna. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme mielellämme auttamaan kyseisen tuotteen hankinnassa.

Kahvan korkeus: 8.8 cm
Olkahihnan pituus Max: 44 cm

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Laatikko, Entrupy- aitoustodistus