Etusivu > Kauppa > Laukut > Dior Lady Micro Lambskin Blue CGHW

Dior Lady Micro Lambskin Blue CGHW

Brändi: Dior

MYYTY

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): DL-222050 Osasto:

Kuvaus

Tämä Dior Lady Micro Lambskin Blue CGHW -laukku ilmentää muotitalon näkemystä eleganssista ja kauneudesta. Tämä ylellisestä, eloisan sinisestä lampaannahasta valmistettu, Cannage-toppatikkauksella varustettu laukku on koristeltu “D.I.O.R.”-amuleteilla sekä säädettävällä olkahihnalla. Laukussa on yksi, läpän alle suljettava, sisäosasto sekä säädettävä ja irrotettava olkahihna, jonka ansiosta sitä voi kantaa kahvasta, olalla yli crossbody.

Tämä Micro-versio klassisesta Lady-laukusta on samaan aikaan leikkisä ja elegantti, mikä tekee siitä täydellisen statement-asusteen. Ja vaikka laukku onkin mikrokokoinen, älä anna pienen ulkomuodon hämätä sinua. Olitpa sitten menossa brunssitreffeille tai illalliselle, tähän mikrolaukkuun mahtuu kaikki olennainen, mitä näinä aikoina tarvitset: avaimet, huulipuna ja airpodit.

Lady Dior on yksi Diorin ikonisimmista tuotteista. Gianfranco Ferre, laukun suunnittelija ( 1994 ), sai inspiraationsa Lady laukkuun Napoleon III:n tuoleista, joita hän käytti ensimmäisessä ranskalaisen muotitalon näytöksessään vuonna 1947. Laukku sai aluksi nimekseen “Chouchou” – joka tarkoittaa ranskaksi “suosikkia” – ja ennen sen julkaisua vain muutamalla naisella maailmassa oli mahdollisuus käyttää sitä. Syyskuussa 1995 Ranskan ensimmäinen rouva, Bernadette Chirac, lahjoitti laukun prinsessa Dianalle Cézannen taidenäyttelyssä Grand Palais’ssa Pariisissa. Diana valokuvattiin sittemmin pitelemässä laukkua – näin se sai lopulta nimen “Lady Dior”.

Laukun ajaton kauneus piilee sen tyylikkäissä, pyöristetyissä kahvoissa, tunnusomaisessa Cannage- kuviossa ja pehmeässä lampaannahassa. Vuoden 1995 debyyttinsä jälkeen, ei Lady Dior ole koskaan lakannut olemasta tyylikäs. Lady on todella tehty modernille fashionistalle, joka, kuten itse laukku, kehittyy jatkuvasti, mutta ei koskaan mene pois muodista.

Ja kuten sanonta kuuluu; suuret asiat tulevat pienissä pakkauksissa. Viimeisin lisäys listalle? Dior Lady Micro Lambskin Blue CGHW

Kahvan korkeus: 11 cm
Hihnan pituus: 48 cm

Lisätiedot

Väri

Sininen

Kunto

Erinomainen

Includes

Entrupy- aitoustodistus, Dust Bag