Etusivu > Kauppa > Laukut > Constance Slim Gold GHW

Constance Slim Gold GHW

Brändi: Hermès

MYYTY

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): HCO-232400 Osasto:

Kuvaus

Tämä Constance Slim Gold GHW -lompakko on valmistettu Gold sävyisestä Epsom -nahasta. Lompakossa on kullansävyiset metalliosat, tonaaliset tikkaukset, takaosan vyölenkki sekä irrotettava kolikkopussi mukana. Sisus on vuorattu tonaalisella nahalla ja sisältää taskun niin taka-, kuin etuseinällä.

Hermès toivotti hiljattain tervetulleeksi tämän upean tuotteen- Constance Slim laukku/lompakon- alati kasvavaan perheeseensä. Päivinä, jolloin tarvitset pienikokoisen, mutta tyylikkään asusteen, Constance Slim, sen ihastuttavan koon ja mittasuhteiden ansiosta, on täydellinen valinta. Se on lisäksi lompakoksi erittäin monipuolinen- tuotteen voi pukea monella eri tavalla.

Tämä Constance on valmistettu Epsom-nahasta. Lämpöpuristetussa Epsom-nahassa on pieni ristikkäispunos, joka antaa nahalle ainutlaatuisen jäykkyyden ja kestävyyden. Courchevel-nahka korvattiin vuonna 2004 Epsomilla, ja siitä tuli nopeasti Hermès-laukkujen keräilijöiden suosikki. Epsom-nahka on osoittanut kykynsä kestää kovaa käyttöä- Epsom ei naarmutu helposti ja kestää paremmin vettä kuin moni muu nahka. Huomaathan kuitenkin nahan olevan aina herkkä luonnonmateriaali, jota tulee huoltaa ja ehostaa rakkaudella- aivan kuten omaa ihoasti. Hermès Epsom-nahasta valmistetut laukut pitävät yleensä myös muotonsa paremmin kuin useimmat muut nahat, lukuun ottamatta jäykkiä nahkoja, kuten Box ja Tadelakt.

Tässä Constance Slim Gold GHW:ssä, on takana silmukka, jonka avulla voit kiinnittää sen Hermès-suosikkivyösi läpi ja käyttää sitä mukavasti lantiolla tyylikkään vyölaukun tavoin.

Lisätiedot

Väri

Beige, Kulta, Ruskea

Kunto

Kuin uusi

Includes

Alkuperäinen kuitti, Laatikko, Dust bag