Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Vanity Case Small Caviar Red GHW

Chanel Vanity Case Small Caviar Red GHW

Brändi: Chanel

4290,00 

Varastossa

Väri
Punainen
Materiaali
Caviar nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
18cm x 13cm x 7cm
Sisältää
Dust bag, Laatikko, Chanel Card, Entrupy-aitoustodistus
Vuosi
2018
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): C-VANITY-4013864 Osasto:

Kuvaus

Tämä Chanel Vanity Case Small Caviar Red GHW on valmistettu syvästä, kirkkaanpunaisesta Caviar-nahasta, ja siinä on särmikäs kullanvärinen “CC”-lukko sekä siihen sopiva avain. Kullanvärinen vetoketju paljastaa laukun kompaktin sisuksen, jossa on tarpeeksi tilaa illan välttämättömille tavaroille – puhelimelle, lompakolle, avaimille ja huulipunalle. Vanity-laukkua voi käyttää crossbody-mallisesti, olalla tai pitämällä sitä kädessäsi yläkahvasta käsin.

Myös Filigree Vanity Case -laukkuna tunnetussa Vanity Case:ssa on pitkä ketju / nahka olkahihna sekä kaareva yläkahva. Laukussa on ympärikierrettävä vetoketju, joka avaa tilavan, nahkavuoratun “harmonikkatilan”, jossa on kaksi päälokeroa ja vetoketjullinen tasku.

Chanelin Vanity Cases -mallisto tarjoaa lumoavan vaihtoehdon klassiselle Chanel-siluetille. Tämä jatkuvasti kehittyvä laukkuperhe esiteltiin ensimmäisen kerran 90-luvulla, ja sen suosio on viime vuosina kasvanut räjähdysmäisesti. Kauneudenhoitotarvikkeiden ja muiden pienten välttämättömyyksien säilyttämiseen kehitetty Vanity on kulkenut melko pitkän matkan syntymästään lähtien.

Karl Lagerfeld kiinnostui 50- ja 60-lukujen retro-glamourisista malleista ja niistä inspiroituneena kehitti Chanelilla modernin Vanity-laukun uudelle sukupolvelle, muuttaen sen matka-asusteesta jokapäiväiseksi käsilaukuksi. Chanel Vanity Case -laukusta löytyy todella monenlaisia versioita, mutta kaikilla on tiettyjä yhteisiä piirteitä: laatikkomainen muoto, vetoketju, joka kulkee koko laukun kehän ympäri, ja yläkahva.

Tämä Chanel Vanity Case Small Caviar Red GHW -laukku on Caviar-nahkaa. Caviar-nahka on Chanelin nahoista kaikkein halutuinta, ja sen jälleenmyyntiarvo on siksi korkein. Se on valmistettu vasikanahasta, jonka näkyvät ja tuntuvat rakeet tekevät tästä nahasta karkeampaa kuin lampaannahasta. Caviar-nahka kestää aikaa, joten se on täydellinen laukku arkeen. Jos siis etsit jokapäiväistä luksuslaukkua, Chanel Vanity Case Small Caviar Red GHW-nahan naarmuuntumattomalla ja vedenkestävällä pinnalla on täydellinen.

Hihnan pituus: 57cm

Lisätiedot

Väri

Punainen

Kunto

Erinomainen