Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Trendy CC Small Red Lambskin GHW

Chanel Trendy CC Small Red Lambskin GHW

Brändi: Chanel

5990,00 

Varastossa

Väri
Punainen
Materiaali
Lambskin- nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
25cm x 17cm x 12cm
Sisältää
Dust bag, Laatikko, Chanel Card, Entrupy – aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti
Vuosi
2019
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CTR-214800 Osasto:

Kuvaus

Trendikäs, särmikäs ja upean elegantti Chanel Trendy CC Small Red Lambskin GHW- laukku punaisella nahalla ja kullansävyisillä yksityiskohdilla sekä Chanel- kaiverretulla metallilaatalla. Sekä kahvalla että olkahihnalla varustettua laukkua voidaan kantaa yläkahvasta, pitää käsivarren kaarella, olkapäällä tai ”crossbodyna”.

Chanelin Spring 14 -malliston julkaisun jälkeen Chanel Trendy CC -laukusta on nopeasti tullut yksi Chanelin suosituimmista laukkuista. Laukun kahvan alla istuvan Chanel-kaiverretun kultametallilevyn ansiosta Trendy CC-malli on sekä ainutlaatuinen, että välittömästi tunnistettavissa. Tämä yksityiskohta lisää tyyliin halutun rohkean ja ylellisen kosketuksen.

Laukun harmonikkamuoto luo useita lokeroita, mikä helpottaa tavaroidesi järjestyksessä pitämistä. Trendy CC:ssä on kolme erillistä lokeroa. Ensimmäinen, ”ylin” suuri lokerikko sisältää kolme pienempää taskua. Keskuksessa on toinen suuri, avoin lokero kaikkien isompien tavaroiden säilyttämiseen. Viimeinen, kolmas, lokero on pienin ja sisältää vetoketjullisen taskun.

Lambskin- lampaannahasta valmistetussa Chanel Trendy CC Small Red Lambskin GHW laukussa on todella ylellinen tuntuma. Chanel Lambskin-nahassa on lähes samettimainen, pehmeä sekä täyteläinen kiilto, ja onkin yksi suosituimmista Chanel nahoista. Lambskin-nahkaa pidetään laadukkaimpana nahkana, jota voi ammattitaidolla leikata käsin ja ommella koneella- muotoilla täydellisyyttä hipoen.

Chanel julkaisee vain kourallisen Trendy CC-mallia joka kausi, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja harvinaisen aarteen. Trendy CC -laukku onkin kaikkien Chanel-keräilijöiden pakollinen hankinta- se sisältää kaikki Classic Flapin klassiset elementit, mutta ylellisellä ja modernilla otteella.

Lisätiedot

Väri

Punainen

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Laatikko, Chanel Card, Entrupy – aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti