Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Top Handle Envelope Flap Bag Red Calfskin GHW

Chanel Top Handle Envelope Flap Bag Red Calfskin GHW

Brändi: Chanel

3990,00 

Väri
Punainen
Materiaali
Vasikannahka
Kunto
Erinomainen
Koko
19cm x 15cm x 10cm
Sisältää
Kuitti, Entrupy aitoustodistus, Dust bag, Laatikko, Chanel Card
Vuosi
2021
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CTH-213900 Osasto:

Kuvaus

Chanel Top Handle Envelope Flap Bag Red Calfskin GHW erinomaisessa kunnossa. Tämä upea punainen Chanel laukku sisältää kullansävyisen metalli / punainen nahka yläkahvan sekä pidemmän kullansävyisen metalli / punainen nahka ketjun. Laukun sisäpuoli on vuorattu punaisella nahalla ja sisältää on kolme isoa lokeroa, yhden vetoketjutaskun sekä avoimen takataskun. Chanelin Top Handle- laukkuja voi kantaa yläkahvasta, käden koukussa, olan yli tai ristiin.

Tämä Chanel Top Handle Envelope Flap Bag Red Calfskin GHW -laukku on vasikannahkaa. Vasikannahkaa arvostetaan muotiteollisuudessa sen ylellisen tuntuman ja sileän rakenteen vuoksi. Se valitaan usein sen pehmeyden ja joustavuuden vuoksi, mikä tekee siitä ihanteellisen materiaalin upeiden käsilaukkujen valmistukseen. Chanel tunnetaan erityisesti tikatuista kuvioistaan, jotka usein yhdistetään merkin käsilaukkuihin. Vasikannahan tikkaus tuo laukkuihin hienostuneisuutta ja tekstuuria. Vasikannahka on hyvin monikäyttöinen, ja siinä on mukavasti tasapainossa lampaannahan pehmeä ja notkea tuntu sekä kaviaarin ulkonäkö ja kestävyys.

Pehmeästä ulkonäöstään ja tuntumastaan huolimatta vasikannahka on melko kestävää, joten se on muotitietoisten liikkeellä olevien naisten jokapäiväinen laukku. Calfskin on täydellinen Chanelin nahka niille, jotka etsivät sekä ylellistä että pitkäikäistä nahkaa.

Flap Bag on jokaisen Chanel-keräilijän pakollinen hankinta. Laukun suosio on vain kasvanut erityisesti siitä lähtien, kun Karl Lagerfeld astui luova johtajaksi vuonna 1983. Lagerfeld päivitti laukkua muokkaamalla sen siluettia ja erityisesti merkkiä – CC-kääntölukkoa, joka korvasi Mademoiselle-lukon. Klassiset Fla Bag-laukut ovat ajattoman muotoilunsa ja hienon käsityötaitonsa ansiosta todellisia ”sijoituskappaleita”, sillä ne menettävät harvoin arvoaan.

Yläkahvan ja kirjekuorimaisen muotoilun ansiosta tämä Chanel Top Handle Envelope Flap Bag Red Calfskin GHW on samanaikaisesti sekä trendikäs että klassinen.

Lisätiedot

Väri

Punainen

Kunto

Erinomainen