Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Coco Handle Small White Caviar GHW

Chanel Coco Handle Small White Caviar GHW

Brändi: Chanel

5490,00 

Varastossa

Väri
Valkoinen
Materiaali
Caviar- nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
24cm x 14cm x 10cm
Sisältää
Dust bag, Laatikko, Chip, Entrupy- aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti
Vuosi
2022
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CCH-223850 Osasto:

Kuvaus

Chanel Coco Handle Small White Caviar GHW on täydellinen yhdistelmä raikasta trendikkyyttä sekä tyylikkään eleganttia ajattomuutta. Laukun mukana tulee kullansävyinen ketju / valkoinen nahka olkahihna.

Tämä Classic-laukku on valkoista Caviar-nahkaa. Caviar-nahka on Chanelin nahoista kaikkein halutuinta, ja sen jälleenmyyntiarvo on siksi korkein. Se on valmistettu vasikanahasta, jonka näkyvät ja tuntuvat rakeet tekevät tästä nahasta karkeampaa kuin lampaannahasta. Caviar-nahka kestää aikaa, joten se on täydellinen laukku arkeen. Jos siis etsit jokapäiväistä luksuslaukkua, Chanel Coco Handle Small White Caviar GHW Caviar-nahan naarmuuntumattomalla ja vedenkestävällä pinnalla on täydellinen.

Laukun sisäpuoli on vuorattu valkoisella nahalla, ja sisältää yhden vetoketjullisen taskun takaseinässä, “puolikuu”- taskun laukun ulkoseinässä, sekä yhden keskitaskun. Chanel Coco Handle -laukkuja voidaan pitää kahvasta, käsivarren kaaresta, olkapäällä tai “crossbody”.

Chanelin ikonisen perustajan Coco Chanelin mukaan nimetty Coco Handle Bag -laukku ilmestyi ensimmäisen kerran brändin Pre-Fall/Winter 2015 -kokoelmaan. Nyt Coco Handle on yksi Chanelin halutuimmista tyyleistä. Tilaisuudesta riippumatta, tämä upea laukku on ihanteellinen lisä täydentämään asuasi.

Kahvan korkeus: 8 cm
Olkahihnan pituus: 49 cm

Lisätiedot

Väri

Valkoinen

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Laatikko, Chip, Entrupy- aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti