Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Coco Handle Small Black Caviar CGHW

Chanel Coco Handle Small Black Caviar CGHW

Brändi: Chanel

6290,00 

Varastossa

Väri
Musta
Materiaali
Caviar- nahka
Kunto
Kuin uusi, Erinomainen
Koko
24cm x 14cm x 10cm
Sisältää
Dust bag, Laatikko, Chip, Entrupy- aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti
Vuosi
2022
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CCH-225000 Osasto:

Kuvaus

Tämä Chanel Coco Handle Small Black Caviar CGHW on hyvin vähän käytetty ja on melkein uudenveroisessa kunnossa. Ulkopinta on ilman naarmuja ja sisävuoressa on vain hyvin lieviä ja huomaamattomia käytönjälkiä. Osa metalliosissa on vielä suojamuovi päällä. Tulee dustbagin ja laatikon kanssa. Laukussa on chip. Harvinainen löytö!

Tämä laukku on täydellinen yhdistelmä raikasta trendikkyyttä sekä tyylikkään eleganttia ajattomuutta. Laukun mukana tulee kullansävyinen ketju / valkoinen nahka olkahihna.

Tämä Classic-laukku on valmistettu mustasta Caviar-nahkasta. Caviar-nahka on Chanelin nahoista kaikkein halutuinta, ja sen jälleenmyyntiarvo on siksi korkein. Se on valmistettu vasikanahasta, jonka näkyvät ja tuntuvat rakeet tekevät tästä nahasta karkeampaa kuin lampaannahasta. Caviar-nahka kestää aikaa, joten se on täydellinen laukku arkeen.

Laukun sisäpuoli on vuorattu tummanpunaisella nahalla, ja sisältää yhden vetoketjullisen taskun takaseinässä, “puolikuu”- taskun laukun ulkoseinässä, sekä yhden keskitaskun. Chanel Coco Handle -laukkuja voidaan pitää kahvasta, käsivarren kaaresta, olkapäällä tai “crossbody”.

Chanelin ikonisen perustajan Coco Chanelin mukaan nimetty Coco Handle Bag -laukku ilmestyi ensimmäisen kerran brändin Pre-Fall/Winter 2015 -kokoelmaan. Nyt Coco Handle on yksi Chanelin halutuimmista tyyleistä. Tilaisuudesta riippumatta, tämä upea laukku on ihanteellinen lisä täydentämään asuasi.

Kahvan korkeus: 8 cm
Olkahihnan pituus: 49 cm

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Kuin uusi, Erinomainen

Includes

Dust bag, Laatikko, Chip, Entrupy- aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti