Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Coco Handle Medium Pink Caviar GHW

Chanel Coco Handle Medium Pink Caviar GHW

Brändi: Chanel

MYYTY

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CCH-213800 Osasto:

Kuvaus

Chanel Coco Handle Medium Pink Caviar GHW on ajattoman tyylikäs valinta niin arkeen kuin juhlaankin. Mukana tulee nahkainen olkahihna.

Tämä Chanel Coco Handle Medium Pink Caviar GHW erinomaisessa kunnossa. Ylellinen Pink Coco laukku sisältää tyylikkään klassisen kahvan ja pitkä kullansävyinen metalli / vaaleanpunainen nahka ketjun. Laukku on koristeltu kullanvärisillä metalliosilla ja Chanelin ikonisella CC-lukolla.

Laukun sisäpuoli on vuorattu vaaleanpunaisella nahalla, ja sen takaseinällä on yksi vetoketjullinen tasku. Läpän alta avautuu sisälokerikko, jossa on runsaasti tilaa kaikille tuotteillesi. Sisäpuolelta löytyy niin avotaskuja, kuin myös vetoketjutasku. Chanel Coco Handle laukkua voi kantaa yläkahvasta, pitää käsivarrella, olalla tai crossbody.

Tämä Classic-laukku on vaaleanpunaista Caviar-nahkaa. Caviar-nahka on Chanelin nahoista kaikkein halutuinta, ja sen jälleenmyyntiarvo on siksi korkein. Se on valmistettu vasikanahasta, jonka näkyvät ja tuntuvat rakeet tekevät tästä nahasta karkeampaa kuin lampaannahasta. Caviar-nahka kestää aikaa, joten se on täydellinen laukku arkeen. Jos siis etsit jokapäiväistä luksuslaukkua, Chanel Coco Handle Medium Pink Caviar GHW Caviar-nahan naarmuuntumattomalla ja vedenkestävällä pinnalla on täydellinen.

Chanelin ikonisen perustajan Coco Chanelin mukaan nimetty Coco Handle Bag -laukku ilmestyi ensimmäisen kerran brändin Pre-Fall/Winter 2015 -kokoelmaan. Nyt Coco Handle on yksi Chanelin halutuimmista tyyleistä. Tilaisuudesta riippumatta, tämä upea laukku on ihanteellinen lisä täydentämään asuasi.

Kahvan korkeus: 8 cm
Olkahihnan pituus: 49 cm

Lisätiedot

Väri

Pinkki

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Laatikko, Chip, Entrupy- aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti