Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Coco Handle Medium Black Caviar GHW

Chanel Coco Handle Medium Black Caviar GHW

Brändi: Chanel

5290,00 

Varastossa

Väri
Musta
Materiaali
Caviar nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
29cm x 18cm x 12cm
Sisältää
Entrupy aitoustodistus
Vuosi
2021
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CCH-214100 Osasto:

Kuvaus

Chanel Coco Handle Medium Black Caviar GHW on ajattoman tyylikäs valinta niin arkeen kuin juhlaankin. Mukana tulee nahkainen olkahihna.

Tämä Chanel Coco Handle Medium Black Caviar GHW erinomaisessa kunnossa. Ylellinen Coco laukku sisältää tyylikkään klassisen kahvan ja pitkän kullan sävyinen metalli / musta nahka ketjun. Laukku on koristeltu kullanvärisillä metalliosilla ja Chanelin ikonisella CC-lukolla.

Laukun sisäpuoli on vuorattu mustalla nahalla, ja sen takaseinällä on yksi vetoketjullinen tasku. Läpän alta avautuu sisälokerikko, jossa on runsaasti tilaa kaikille tuotteillesi. Sisäpuolelta löytyy niin avotaskuja, kuin myös vetoketjutasku. Chanel Coco Handle laukkua voi kantaa yläkahvasta, pitää käsivarrella, olalla tai crossbody.

Tämä Classic-laukku on mustaa Caviar-nahkaa. Caviar-nahka on Chanelin nahoista kaikkein halutuinta, ja sen jälleenmyyntiarvo on siksi korkein. Se on valmistettu vasikanahasta, jonka näkyvät ja tuntuvat rakeet tekevät tästä nahasta karkeampaa kuin lampaannahasta. Caviar-nahka kestää aikaa, joten se on täydellinen laukku arkeen. Jos siis etsit jokapäiväistä luksuslaukkua, Chanel Coco Handle Medium Black Caviar GHW Caviar-nahan naarmuuntumattomalla ja vedenkestävällä pinnalla on täydellinen.

Chanelin ikonisen perustajan Coco Chanelin mukaan nimetty Coco Handle Bag -laukku ilmestyi ensimmäisen kerran brändin Pre-Fall/Winter 2015 -kokoelmaan. Nyt Coco Handle on yksi Chanelin halutuimmista tyyleistä. Tilaisuudesta riippumatta, tämä upea laukku on ihanteellinen lisä täydentämään asuasi.

Kahvan korkeus: 8 cm
Olkahihnan pituus: 49 cm

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erinomainen