Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Classic Medium Ivory Chevron Calfskin SHW

Chanel Classic Medium Ivory Chevron Calfskin SHW

Brändi: Chanel

6490,00 

Väri
Beige, Valkoinen
Materiaali
Vasikannahka
Kunto
Erinomainen
Koko
25.5cm x 15.5cm x 6.5cm
Sisältää
Laatikko, Dust bag, Entrupy- aitoustodistus
Vuosi
2020
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CCM-20400 Osasto:

Kuvaus

Tämä tyylikkään ajaton Chanel Classic Medium Ivory Chevron Calfskin SHW on valmistettu merkin tunnusomaisesta vasikannahasta ja hopeanvärisistä metalliosista- klassikko, joka todella ilmentää ajatonta tyylikkyyttä.

Laukussa on etuläppä, jossa on CC-kääntölukko, puolikuu takatasku sekä säädettävä hopeansävyisen ketju / beige nahka olkahihna. Laukun sisus on vuorattu beigellä nahalla, ja sisältää vetoketjullisen lokeron ensimmäisen läpän alla, ”ulomman” taskun toisen läpän alla sekä sisälokeron, jossa on kaksi avointa taskua, jotka ovat erotettu ”huulipuna”-lokerolla.

Tämä Chanel Classic Medium Ivory Chevron Calfskin SHW -laukku on vasikannahkaa. Vasikannahkaa arvostetaan muotiteollisuudessa sen ylellisen tuntuman ja sileän rakenteen vuoksi. Se valitaan usein sen pehmeyden ja joustavuuden vuoksi, mikä tekee siitä ihanteellisen materiaalin upeiden käsilaukkujen valmistukseen. Chanel tunnetaan erityisesti tikatuista kuvioistaan, jotka usein yhdistetään merkin käsilaukkuihin. Vasikannahan tikkaus tuo laukkuihin hienostuneisuutta ja tekstuuria. Vasikannahka on hyvin monikäyttöinen, ja siinä on mukavasti tasapainossa lampaannahan pehmeä ja notkea tuntu sekä kaviaarin ulkonäkö ja kestävyys.

Pehmeästä ulkonäöstään ja tuntumastaan huolimatta vasikannahka on melko kestävää, joten se on muotitietoisten liikkeellä olevien naisten jokapäiväinen laukku. Calfskin on täydellinen Chanelin nahka niille, jotka etsivät sekä ylellistä että pitkäikäistä nahkaa.

Kiistatta kaikkien aikojen kuuluisin Chanel-laukku – Flap Bag on ajaton ikoni. Helmikuussa 1955 Gabrielle ”Coco” Chanel suunnitteli ikonisimman käsilaukkunsa, 2.55-flap. Hän loi paitsi yhden kaikkien aikojen tyylikkäimmistä muotiesineistä myös esineen, jolla on kulttuurista arvoa sekä merkittävä historia.

Chanelin 2.55 Flap merkitsi 50-luvulla muodin vapautumista: se oli ensimmäinen olkahihnalla varustettu laukku, joka vapautti naiset epäkäytännöllisen kirjekuorilaukun rajoituksista. Käytännöllisyys, mukaan lukien säädettävä ketjuhihna ja helppokäyttöinen takatasku, houkuttelivat moderneja naisia.

Klassinen Double Flap Bag -laukku on jokaisen Chanel-keräilijän must-have tuote. Laukun suosio on kasvanut tasaisesti erityisesti siitä lähtien, kun Karl Lagerfeld aloitti muotitalon luovana johtajana vuonna 1983. Lagerfeld päivitti laukkua muokkaamalla sen siluettia ja erityisesti ottamalla käyttöön CC-kääntölukon, joka korvasi Mademoiselle-lukon. Klassiset Chanel Flap-laukut ovat ajattoman muotoilunsa ja hienon käsityötaitonsa ansiosta todellisia ”sijoituslaukkuja”

Hihnan pituus: 43 cm / 23 cm (kaksinkertaistettuna)

Lisätiedot

Väri

Beige, Valkoinen

Kunto

Erinomainen