Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Classic Jumbo Black Lambskin SHW

Chanel Classic Jumbo Black Lambskin SHW

Brändi: Chanel

6290,00 

Varastossa

Väri
Musta
Materiaali
Lampaannahka
Kunto
Erittäin hyvä
Koko
30 x 20 x 10cm
Sisältää
Dustbag, Chanel aitouskortti, Entrupy aitoustodistus
Vuosi
2016
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CCJ-165200 Osasto:

Kuvaus

Tämä tyylikkään ajaton Chanel Classic Jumbo Black Lambskin SHW on valmistettu merkin suositusta, ylellisen pehmeästä, Lambskin-nahasta ja hopeanvärisistä metalliosista- klassikko, joka todella ilmentää ajatonta tyylikkyyttä.

Tämä laukku on käytetty mutta oikein hyvässä kunnossa. Laukun kanssa tulee Chanel aitouskortti, dustbag sekä Entrupy aitoustodistus. Chanel Jumbo laukun nykyinen ovh on 11100€.

Laukussa on etuläppä, jossa on CC-kääntölukko, puolikuu takatasku sekä säädettävä hopeansävyinen ketju / musta nahka olkahihna. Laukun sisus on vuorattu punaisella nahalla, ja sisältää vetoketjullisen lokeron ensimmäisen läpän alla, “ulomman” taskun toisen läpän alla sekä sisälokeron, jossa on kaksi avointa taskua, jotka ovat erotettu “huulipuna”-lokerolla.

Lambskin- lampaannahasta valmistetussa Chanel Classic Jumbo Black Lambskin SHW laukussa on todella ylellinen tuntuma. Chanel Lambskin-nahassa on lähes samettimainen, pehmeä sekä täyteläinen kiilto, ja onkin yksi suosituimmista Chanel nahoista.  Lambskin-nahkaa pidetään laadukkaimpana nahkana, jota voi ammattitaidolla leikata käsin ja ommella koneella- muotoilla täydellisyyttä hipoen. 

Kiistatta kaikkien aikojen kuuluisin Chanel-laukku – Flap Bag on ajaton ikoni. Helmikuussa 1955 Gabrielle “Coco” Chanel suunnitteli ikonisimman käsilaukkunsa, 2.55-flap. Hän loi paitsi yhden kaikkien aikojen tyylikkäimmistä muotiesineistä myös esineen, jolla on kulttuurista arvoa sekä merkittävä historia.

Chanelin 2.55 Flap merkitsi 50-luvulla muodin vapautumista: se oli ensimmäinen olkahihnalla varustettu laukku, joka vapautti naiset epäkäytännöllisen kirjekuorilaukun rajoituksista. Käytännöllisyys, mukaan lukien säädettävä ketjuhihna ja helppokäyttöinen takatasku, houkuttelivat moderneja naisia.

Chanel 2.55 Flap -laukussa oli myös kaksi ikonista Chanel-käsilaukun yksityiskohtaa: timanttiommeltu tikkaus ja sisävuoren syvä viininpunainen sävy. Ensimmäisten Flap-laukkujen hihnat olivat kokonaan ketjumetallia. Kun materiaalit kuitenkin kävi vähiin, Coco improvisoi kutomalla ketjuun nahkaa vähentääkseen tarvittavan metallin määrää.

Klassinen Double Flap Bag -laukku on jokaisen Chanel-keräilijän must-have tuote. Laukun suosio on kasvanut tasaisesti erityisesti siitä lähtien, kun Karl Lagerfeld aloitti muotitalon luovana johtajana vuonna 1983. Lagerfeld päivitti laukkua muokkaamalla sen siluettia ja erityisesti ottamalla käyttöön CC-kääntölukon, joka korvasi Mademoiselle-lukon. Klassiset Chanel Flap-laukut ovat ajattoman muotoilunsa ja hienon käsityötaitonsa ansiosta todellisia “sijoituslaukkuja”

Hihnan pituus: 60 cm / 34 cm (kaksinkertaistettuna)Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erittäin hyvä