Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Boy Long Zipped Wallet Black Caviar SHW

Chanel Boy Long Zipped Wallet Black Caviar SHW

Brändi: Chanel

790,00 

Väri
Musta
Materiaali
Caviar- nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
20cm x 10cm x 2.5cm
Sisältää
Laatikko, Dust bag, Entrupy aitoustodistus
Vuosi
2016
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CBW-16100 Osasto:

Kuvaus

Osa arvostettua Chanel Boy -kokoelmaa, tämä Chanel Boy Long Zipped Wallet Musta Caviar SHW yhdistää saumattomasti Boy-malliston modernit ja rohkeat, alun perin miesten muodista inspiraationsa saaneet muotoiluelementit. Mustan ”Caviar”-nahan valinta tähän lompakkoon on todellinen ylellisyyden ja kestävyyden lausunto. Caviar-nahka, erottuvalla rouhealla tekstuurillaan, ei pelkästään symbolisoi ylellisyyttä vaan takaa myös kestävyyden päivittäisen käytön väistämätöntä kulumista vastaan.

Suunniteltu sekä käytännöllisyyttä että tyyliä ajatellen, tämä lompakko sisältää täyden ”full-zip”- vetoketjun, tarjoten runsaasti tilaa korteille, seteleille ja kolikoille. Ikoninen tikattu Chanelille tyypillinen, ”diamond quilt” kuvio kaunistaa lompakon ulkopuolta, nostattaen sen elegantille tasolle. Boy-kokoelman rohkeat ja strukturoidut linjat heijastuvat jokaisessa tikissä, luoden harmonisen sekoituksen modernia tyylikkyyttä ja ajatonta hienostuneisuutta.

Uskollisena Chanelin perinteelle, lompakko sisältää etupuolella olevan ikonisen kaksinkertaisen CC-logon. Enemmän kuin pelkkä asuste, tämä lompakko on monipuolinen kumppani, joka siirtyy vaivattomasti jokapäiväisestä käytöstä erityistilaisuuksiin. Mustan caviar-nahan ja hopeansävyisten metalliosien yhdistelmä tekee siitä ajattoman ja sopeutuvan asusteen, kykenevän nostamaan minkä tahansa asun uudelle tasolle hienostuneisuudessa.

Chanel Boy Bag debytoi Chanelin syksy/talvi-mallistossa vuonna 2011. Yhä kasvavan kysynnän ansiosta Chanel Boy on vakiinnuttanut paikkansa Chanelin laukkukokoelmien kantavana voimana. Karl Lagerfeldin luoma ikoninen malli on saanut nimensä Gabrielle Chanelin ensirakkaudesta Boy Capelista. Arthur ”Boy” Capel oli englantilainen poolopelaaja, Coco Chanelin muusa ja suurin rakkaus. Boy Capel kannatti Cocon radikaalia henkeä ja tuki hänen pyrkimystään ylittää naisellisuuden ja sukupuolinormien rajat. Julkaisun yhteydessä Karl Lagerfeld sanoi: ”Chanel käytti miesten alusvaatteita mekkojen valmistukseen; hänellä oli poikamainen asenne, itse asiassa se on Chanelin henki. Hän sai sen Boy Capelilta, elämänsä suurelta rakkaudelta, mikä muuten selittää, miksi uuden laukun nimi on Boy Chanel.”

Chanel Boy-laukun valtavan suosion seurauksena Chanel on valmistanut sitä lukusuia erilaisia versioita useista eri materiaaleista- erilaisista nahoista ylellisiin tekstiileihin. Jopa Chanel Boy -laukun erottuvin elementti, ”legolukko”, jossa on kaksinkertainen CC-keskus, on vaihdellut vuosien varrella. Boy Bag on täydellinen esimerkki laukusta, joka on samanaikaisesti klassinen ja avantgardistinen.

Chanel Boy -laukkujen jälleenmyyntihinnat ovat nousseet suunnilleen samaan tahtiin kuin vähittäismyyntihinnat – mikä tekee siitä todellisen ”sijoituslaukun”.

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erinomainen