Etusivu > Kauppa > Laukut > Celine Mini Luggage Smooth Black Calfskin

Celine Mini Luggage Smooth Black Calfskin

Brändi: Celine

MYYTY

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CEL-1500 Osasto:

Kuvaus

Tämä upea ja tyylikäs Celine Mini Luggage Smooth Black Calfskin -laukku on valmistettu sileästä vasikannahasta ja viimeistelty kullansävyisillä metalliosilla. Laukussa on hillityn ylellinen tyyli. Celine Mini Luggage on elegantin yksinkertainen ja siltikin erottuva sen vahvoilla pyöristetyillä kahvoilla, ikonisilla Celine-nahkakoristekirjailuilla, tarkoilla tikkauksilla, kullansävyisellä metalliosalla, suojaavilla metallijaloilla sekä vetoketjullisella etutaskullaan.

Ylävetoketju pitää kaikki tavarasi turvassa. Laukun sisus on mustaa nahkaa ja sisältää vetoketju- ja paikkataskuja. Laukku on erittäin tilava: sinne mahtuu tarvikkeesi niin arkeen, päiväretkelle, kuin töihinkin.

Tämä laukku on valmistettu talon tunnusomaisesta vasikannahasta. Sileä, tyylikäs ja pehmeä Celine vasikannahka on varma valinta ylellistä viimeistelyä etsiville. Nahan pienet rakeet antavat sille elegantin tekstuurin. Sileästä ulkonäöstään ja tuntumastaan huolimatta vasikannahka on varsin kestävä, mikä tekee tästä Celine Mini Luggage Smooth Black Calfskin -laukusta täydellisen arkeen. Vasikannahka on erinomainen valinta niille, jotka etsivät sekä ylellistä, että pitkäikäistä nahkaa.

Celine on vuonna 1945 perustettu ranskalainen luksusmuotitalo, jonka perusti Céline Vipiana, ja jota nykyään johtaa Hedi Slimane. Modernin minimalismin ja hienostuneisuuden symboli: Celine-brändi on tunnettu ymmärryksestään siitä, mitä naiset todella haluavat pukea päälleen arjessa. Nykyään Céline on erityisen tunnettu laadukkaista luksuslaukuistaan.

Kahvan korkeus: 14 cm
Koko: 30 x 30 x 17 cm

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Entrupy-aitoustodistus