Etusivu > Kauppa > Laukut > Birkin35 Togo Black PHW

Birkin35 Togo Black PHW

13990,00 

Väri
Musta
Materiaali
Togo- nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
35cm x 28cm x 18cm
Sisältää
Dust bag, Entrupy- aitoustodistus
Vuosi
2009
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): HB35-0709200 Osasto:

Kuvaus

Tyylikäs ja ajaton Hermés-muotitalon kruunujalokivi: Birkin35 Togo Black PHW. Tämä Birkin on valmistettu mustasta Togo- nahasta sekä palladium osista.

Togo nahka on klassinen vaihtoehto Hermès Birkille. Tämä vuonna 1997 käyttöön otettu vasikannahka sai nimensä Afrikassa sijaitsevan Togon tasavallan mukaan. Tämä upea nahka saa ominaisrakenteensa intensiivisestä rummutusprosessista, joka tuo esiin materiaalin luonnolliset ominaisuudet. Togo on joustava, mattainen materiaali, mutta muuttuu kiiltävämmäksi ja pehmeämmäksi ajan myötä. Sen rae on pyöreä ja epäsäännöllinen, ja siinä on selviä suonia sekä ryppyjä, luoden upean luonnollisen ulkonäön. Tämä materiaali on myös lähes naarmunkestävää – merkittävä etu sekä keräilijöille että niille, jotka etsivät kestävää Hermès-laukkua jokapäiväiseen luksuselämäänsä.

Hermès Birkin -laukku, kuten tämäkin Birkin35 Togo Black PHW, on muotimaailman ikoni. Birkin on alunperin Jane Birkinin ja Hermèsin toimitusjohtajan Jean-Louis Dumas’n yhteistyön tulosta. Ennen Birkin-laukkua Hermès oli jo vakiintunut ylellisten nahkatuotteiden valmistajana, joka vastasi eliittiasiakkaidensa tarpeisiin. Nykyään Hermès on tietenkin Birkinin valta-aseman myötä noussut merkittävimmäksi luksuskäsilaukkujen suunnittelijaksi- maailman halutuimpien käsilaukkujen valmistajaksi.

LovedBags on luotettava käytettyjen Hermès merkkilaukkujen jälleenmyyjä. LovedBags myy vain huippukunnossa olevia, Entrupylla aitoutettuja Hermès tuotteita. Kaikki nettisivuillamme mainostetut tuotteet löytyvät varastostamme, ja näin ollen ovat välittömästi saatavilla- suoraan kotiovellesi toimitettuna. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme mielellämme auttamaan kyseisen tuotteen hankinnassa.

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Entrupy authentication certificate