Etusivu > Kauppa > Laukut > Birkin35 Clemence Rouge Casaque PHW

Birkin35 Clemence Rouge Casaque PHW

Brändi: Hermès

13990,00 

Varastossa

Väri
Punainen
Materiaali
Clemence- nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
35cm x 28cm x 18cm
Sisältää
Lukko ja avaimet, Dust bag, Laatikko, Alkuperäinen kuitti, Entrupy – aitoustodistus
Vuosi
2015
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): HB35-1511500 Osasto:

Kuvaus

Tämä Birkin35 Clemence Rouge Casaque PHW on valmistettu punaisesta Clemence nahasta sekä palladium metalliosista. Sisus on vuorattu punaisella nahalla. Laukun mukana tulee Birkin- laukulle ominainen lukko sekä avaimet.

Clemence-nahassa on puolimattainen, sileä, luonnollisen rakeinen pinta, mikä luo ylellisen rennon ilmeen. Clemence- ja Togo-nahat ovat molemmat luonnonnahkoja ja melko samanlaisia. Clemence-nahka on kuitenkin hieman pehmeämmän tuntuista, ja sen rakeet ovat vähän suurempia kuin Togo-nahassa.

Hermès Birkin- laukku, kuten tämäkin Birkin35 Clemence Rouge Casaque PHW, on muotimaailman ikoni. Birkin on alunperin Jane Birkinin ja Hermèsin toimitusjohtajan Jean-Louis Dumas’n yhteistyön tulosta. Ennen Birkin-laukkua Hermès oli jo vakiintunut ylellisten nahkatuotteiden valmistajana, joka vastasi eliittiasiakkaidensa tarpeisiin. Nykyään Hermès on tietenkin Birkinin valta-aseman myötä noussut merkittävimmäksi luksuskäsilaukkujen suunnittelijaksi- maailman halutuimpien käsilaukkujen valmistajaksi.

Vuonna 1984 It-Girl Jane Birkin ja Jean-Louis Dumas, Hermesin taiteellinen johtaja ja toimitusjohtaja, kohtasivat sattumalta. He tapasivat lennolla Pariisista Lontooseen. Birkin uskoi Dumasille, että häneltä puuttui käsilaukku, joka sopisi hänen nopeatempoiseen elämäntyyliinsä. Tästä keskustelusta syntyi ikoni.

Nykyään Birkin-laukkua on saatavana 25, 30, 35 ja 40 senttimetrin kokoisena sekä erilaisten / eksoottisten nahkojen kera.

Näyttelijä – laulaja Jane Birkiniä ja hänen rentoa, vaivatonta tyyliään kuvailtiin vuosikymmeniä ranskalaisen tyylin ruumiillistumaksi. Heinäkuun 16. päivänä 2023 menetimme ikonin. Englantilais-ranskalainen näyttelijä, laulaja ja muotiguru menehtyi 76-vuotiaana pariisilaisessa kodissaan. Hänen perintönsä elää edelleen, ja onkin jo jäänyt ikuiseksi osaksi ranskalaisen muodin perusolemusta. Vaikka Jane Birkin ei enää olekaan kanssamme, hän tulee varmasti mieleemme aina, kun näemme Hermésin logon.

Jane Birkin -laukku on osa muotihistoriaa, ja edelleen ”icon” laukku, jonka suosio on suurempi kuin koskaan ennen. Hermes valmistaa vain rajoitetun määrän Birkin-laukkuja vuodessa osana ”niukkuuden” markkinointistrategiaansa. Birkinin ostaminen suoraan Hermesiltä edellyttää laajaa ostohistoriaa merkin kanssa, ja putiikkiin toimitettavan Birkinin tyyli on harvoin etukäteen tiedossa. Tämän vuoksi asiakkaiden on joko tyydyttävä saatavilla oleviin Hermès-laukkuihin tai odotettava kärsivällisesti, että heidän haluamansa tyyli tulee saataville.

LovedBags on luotettava käytettyjen Hermès merkkilaukkujen jälleenmyyjä. LovedBags myy vain huippukunnossa olevia, Entrupylla aitoutettuja Hermès tuotteita. Kaikki nettisivuillamme mainostetut tuotteet löytyvät varastostamme, ja näin ollen ovat välittömästi saatavilla- suoraan kotiovellesi toimitettuna. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme mielellämme auttamaan kyseisen tuotteen hankinnassa.

Lisätiedot

Väri

Punainen

Kunto

Erinomainen

Includes

Lukko ja avaimet, Dust bag, Laatikko, Alkuperäinen kuitti, Entrupy – aitoustodistus