Etusivu > Kauppa > Laukut > Birkin30 Graphite / Musta Togo PHW

Birkin30 Graphite / Musta Togo PHW

Brändi: Hermès

17990,00 

Väri
Musta
Materiaali
Togo- nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
30cm x 22cm x 16cm
Sisältää
Lukko ja avaimet, Dust bag, Entrupy-aitoustodistus
Vuosi
2015
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): HB30-1514000 Osasto:

Kuvaus

Tämä Birkin30 graphite Togo PHW on valmistettu oikein tummanharmaasta /melkein mustasta Togo -nahasta sekä hopeansävyisistä metalliosista. Sisus on vuorattu mustalla vuohennahalla. Laukun mukana tulee Birkin- laukulle ominainen lukko sekä avaimet.

Tietyissä valoissa tämä graphite sävy näyttäytyy mustana, kun taas toisessa valossa tummanharmaana. Togo nahka on toinen klassinen vaihtoehto Hermès Birkille. Tämä vuonna 1997 käyttöön otettu vasikannahka sai nimensä Afrikassa sijaitsevan Togon tasavallan mukaan. Tämä upea nahka saa ominaisrakenteensa intensiivisestä rummutusprosessista, joka tuo esiin materiaalin luonnolliset ominaisuudet. Togo on joustava, mattainen materiaali, mutta muuttuu kiiltävämmäksi ja pehmeämmäksi ajan myötä. Sen rae on pyöreä ja epäsäännöllinen, ja siinä on selviä suonia sekä ryppyjä, luoden upean luonnollisen ulkonäön. Tämä materiaali on myös lähes naarmunkestävää – merkittävä etu sekä keräilijöille että niille, jotka etsivät kestävää Hermès-laukkua jokapäiväiseen luksuselämäänsä.

Hermès Birkin -laukku, kuten tämäkin Birkin30 Togo Bleu Nuit GHW, on muotimaailman ikoni. Birkin on alunperin Jane Birkinin ja Hermèsin toimitusjohtajan Jean-Louis Dumas’n yhteistyön tulosta. Ennen Birkin-laukkua Hermès oli jo vakiintunut ylellisten nahkatuotteiden valmistajana, joka vastasi eliittiasiakkaidensa tarpeisiin. Nykyään Hermès on tietenkin Birkinin valta-aseman myötä noussut merkittävimmäksi luksuskäsilaukkujen suunnittelijaksi- maailman halutuimpien käsilaukkujen valmistajaksi.

Vuonna 1984 It-Girl Jane Birkin ja Jean-Louis Dumas, Hermesin taiteellinen johtaja ja toimitusjohtaja, kohtasivat sattumalta. He tapasivat lennolla Pariisista Lontooseen. Birkin uskoi Dumasille, että häneltä puuttui käsilaukku, joka sopisi hänen nopeatempoiseen elämäntyyliinsä. Tästä keskustelusta syntyi ikoni.

Nykyään Birkin-laukkua on saatavana 25, 30, 35 ja 40 senttimetrin kokoisena sekä erilaisten / eksoottisten nahkojen kera.

Näyttelijä – laulaja Jane Birkiniä ja hänen rentoa, vaivatonta tyyliään kuvailtiin vuosikymmeniä ranskalaisen tyylin ruumiillistumaksi. Heinäkuun 16. päivänä 2023 menetimme ikonin. Englantilais-ranskalainen näyttelijä, laulaja ja muotiguru menehtyi 76-vuotiaana pariisilaisessa kodissaan. Hänen perintönsä elää edelleen, ja onkin jo jäänyt ikuiseksi osaksi ranskalaisen muodin perusolemusta. Vaikka Jane Birkin ei enää olekaan kanssamme, hän tulee varmasti mieleemme aina, kun näemme Hermésin logon.

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erinomainen