Etusivu > Kauppa > Laukut > Valentino Rockstud Glam Lock Shoulder Bag Nude Pink GHW

Valentino Rockstud Glam Lock Shoulder Bag Nude Pink GHW

Brändi: Valentino

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): VLTN-GL123 Osasto:

Kuvaus

Valentino Rockstud Glam Lock -olkalaukku Nude Pink GHW on upea yhdistelmä hienostuneisuutta ja nykyaikaista viehätystä. Tämä upea laukku vangitsee vaivattomasti ylellisyyden ja modernin tyylin olemuksen ilmentäen Valentino-brändin tunnettua käsityötaitoa ja ikonisia muotoiluelementtejä.

Tämän olkalaukun nahka on valmistettu pehmeän ja herkän Nude Pink -sävyssä, huokuen romanttista ja naisellista charmia. Lempeä vaaleanpunainen sävy tuo laukkuun ripauksen lämpöä ja eleganssia, mikä tekee siitä monipuolisen kumppanin eri tilaisuuksiin.

Kullanväriset metalliosat, kuten ikoniset Rockstud-elementit, tarjoavat laukulle ylellisen kiillon.

Valentino Rockstud Glam Lock Shoulder Bag Nude Pink GHW -laukun strukturoitu siluetti antaa sille hienostuneen tyylikkyyden tunteen. Suorakulmainen muoto yhdistettynä taittuvaan läppään, joka on kiinnitetty näkyvästi kullanvärisellä lukolla, huokuu ajatonta ja kiillotettua estetiikkaa.

Laukun sisätilojen toiminnallisuus täydentää saumattomasti sen tyyliä. Glam Lock -laukussa on runsaasti tilaa jokapäiväisille tavaroille. Harkitusti suunnitellut lokerot ja taskut parantavat sen käytännöllisyyttä ja varmistavat, että se ei ole vain kaunis asuste vaan myös toimiva kumppani modernille naiselle.

Valentino Rockstud Glam Lock Leather -olkalaukun keskeinen ominaisuus on monipuolisuus.Laukku vaihtelee vaivattomasti eri tilaisuuksien välillä aina rennoista hetkistä juhlavampiin tapahtumiin. Sen kyky täydentää monenlaisia asuja rennoista päivävaatteista tyylikkäisiin iltapukuihin kertoo sen mukautuvuudesta ja ajattomasta vetovoimasta.

Lisätiedot

Kunto

Erinomainen

Väri

Beige, Pinkki