Etusivu > Kauppa > Laukut > Mini Kelly II Epsom Navy Blue GHW

Mini Kelly II Epsom Navy Blue GHW

Brändi: Hermès

MYYTY

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): HMK-23000 Osasto:

Kuvaus

Upea Mini Kelly II Epsom Navy Blue GHW uudenveroisessa kunnossa. Full set.

Tämä Mini Kelly on valmistettu Epsom-nahasta. Yksi Epsomin nahan ominaispiirteistä on sen eloisat värit. Epsom tunnetaan poikkeuksellisesta värin elinvoimaisuudestaan- se herättää värisävyt henkiin vertaansa vailla olevalla kirkkaudella. Toiminnallisuus ja eleganssi ovat sopusoinnussa Epsom-nahassa. Sen naarmunkestävyys sekä keveys tekevät siitä ihanteellisen kumppanin jokapäiväiseen käyttöön.

Mini Kelly II :n kompakti siluetti ja ikoninen Hermès Sellier -leikkaus osoittavat Hermèsille kuuluisaa huolellista huomiota yksityiskohtiin, mikä tekee tästä Mini Kellystä todellisen keräilyharvinaisuuden.

Tätä Mini Kellyä voi kantaa kahvasta pitäen tai vaihtoehtoisesti nahkaisen, irroitettavan olkahihnansa ansiosta laukkua voi pitää crossbody- tyyliin tai tyylikkäästi olalla. Laukun sisus on vuorattu ylellisellä, sinisellä nahalla. Sisätiloissa on yksi avoin tasku takaseinällä, joka tarjoaa toiminnallisen mutta huomaamattoman tilan välttämättömille tavaroillesi.

Mini Kelly -laukkuun mahtuu helposti jokapäiväiset tarvikkeet, kuten pienen lompakon, AirPodit, huulipunan ja auton avaimet. Monipuolisuus on avainasemassa Mini Kelly -laukussa, joka siirtyy vaivattomasti päivällä tyylikkäästä illan glamouriin. Mini Kelly on ajaton kumppani kaikkiin tilaisuuksiin, olipa se sitten illanistujaisissa tai arkiasujen seurana.

Hermèsin putiikeista Mini Kelly II :n hankkiminen on usein ylitsepääsemätön, aikaa vievä tehtävä. Tämän halutun käsilaukun harvinaisuus ja yksinoikeus tekevät siitä haasteen jopa kaikkein omistautuneimmille harrastajille.

 

Lisätiedot

Kunto

Kuin uusi

Väri

Sininen