Etusivu > Kauppa > Laukut > Kelly32 Box Black GHW

Kelly32 Box Black GHW

Brändi: Hermès

12900,00 

Varastossa

Väri
Musta
Materiaali
Box- nahka
Kunto
Erittäin hyvä
Koko
32cm x 23cm x 10,5cm
Sisältää
Lukko ja avaimet, Dust bag, Laatikko, Entrupy- aitoustodistus, Hermes Spa kuitti 2022
Vuosi
2000
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): LB120 Osasto:

Kuvaus

Upean klassinen, tukevasta ja kauniisti kiiltävästä Box- nahasta valmistettu, Hermès- muotitalon helmi: Kelly32 Box Black GHW. Tässä upeassa Kelly32 Box laukussa on etupuolella kullansävyinen Hermès-lukko, lukolla ja kahdella avaimella varustettu clochette, kahva sekä irrotettava olkahihna. Sisäosa on vuorattu mustalla nahalla, ja sisältää yhden vetoketjutaskun, jossa on Hermes-kaiverrettu vetoketju, sekä kaksi avointa taskua vastakkaisella puolella.

Hermès Kelly on sisarlaukkunsa Birkinin ohella yksi maailman halutuimmista laukuista. Ikoninen Hermèsin käsilaukku esiteltiin muotimaailmalle Sac à Dépêches -laukkuna 1930-luvulla, ja sai huomiota Grace Kellyn käyttäessä sitä piilottaakseen raskautensa paparazzeilta. Monacon ruhtinatar pääsi tutustumaan Kelly-laukkuun To Catch A Thief -elokuvan kuvauksissa vuonna 1955 eikä suostunut luopumaan siitä. Hermès nimesi laukun uudelleen Kelly-laukuksi vuonna 1977. Hermès valmistaa Kelly-laukkuja rajoitettu määrä, joten tämä Kelly32 Box Black GHW on harvinainen löytö ja todellinen ”sijoituskappale” asiakkaille.

LovedBags on luotettava käytettyjen Hermès merkkilaukkujen jälleenmyyjä. LovedBags myy vain huippukunnossa olevia, Entrupylla aitoutettuja Hermès tuotteita. Kaikki nettisivuillamme mainostetut tuotteet löytyvät varastostamme, ja näin ollen ovat välittömästi saatavilla- suoraan kotiovellesi toimitettuna. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme mielellämme auttamaan kyseisen tuotteen hankinnassa.

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erittäin hyvä

Includes

Lukko ja avaimet, Dust bag, Laatikko, Entrupy- aitoustodistus, Hermes Spa kuitti 2022