Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Reissue 255 Fuchsia Calfskin GHW

Chanel Reissue 255 Fuchsia Calfskin GHW

Brändi: Chanel

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CCR-173900 Osasto:

Kuvaus

Ajatonta pariisilaista tyylikkyyttä varten ei ole parempaa sijoitusta kuin tämä klassinen ja upea Chanel Reissue 255 Fuchsia Calfskin GHW. Tämä tyylikäs laukku on valmistettu kauniisti Chevron-muotoon tikatusta, fuksiansävyisestä vasikannahasta. Kullanvärisillä metalliosilla ja klassisella, alkuperäisellä Reissue-kierrelukolla varustettu laukku ilmentää ranskalaisen tyylin olemusta. Laukun sisäpuoli on vuorattu metallinsinisellä nahkalla, ja sen takaseinällä on yksi vetoketjutasku ja yksi avotasku.

Kun tutkii Chanel 2.55 Reissue vs. Classic Flap -laukkua, on helppo huomata erot: Reissuen olkahihna on tehty alkuperäisen täysmetallisen 2.55-ketjun tapaan, ja siinä on CC-lukon sijasta Mademoiselle-lukko. Lisäksi Chanel 2.55 Reissue on aina kaksoisläppäinen laukku. Nimessä oleva 2.55 viittaa 2.55-laukun ensimmäiseen julkaisuun vuonna 1955. Helmikuussa 2005 Karl Lagerfeld valmisti 2.55:n 50-vuotispäivän kunniaksi 2.55-laukun ”uudelleen”. Se tuli tunnetuksi nimellä Reissue.

Kiistatta kaikkien aikojen kuuluisin Chanel-laukku – Flap Bag on ajaton ikoni. Helmikuussa 1955 Gabrielle ”Coco” Chanel suunnitteli ikonisimman käsilaukkunsa, 2.55-flap. Hän loi paitsi yhden kaikkien aikojen tyylikkäimmistä muotiesineistä myös esineen, jolla on kulttuurista arvoa sekä merkittävä historia.

Chanelin 2.55 Flap merkitsi 50-luvulla muodin vapautumista: se oli ensimmäinen olkahihnalla varustettu laukku, joka vapautti naiset epäkäytännöllisen kirjekuorilaukun rajoituksista. Käytännöllisyys, mukaan lukien säädettävä ketjuhihna ja helppokäyttöinen takatasku, houkuttelivat moderneja naisia.

Chanel 2.55 Flap -laukussa oli myös kaksi ikonista Chanel-käsilaukun yksityiskohtaa: timanttiommeltu tikkaus ja sisävuoren syvä viininpunainen sävy. Ensimmäisten Flap-laukkujen hihnat olivat kokonaan ketjumetallia. Kun materiaalit kuitenkin kävi vähiin, Coco improvisoi kutomalla ketjuun nahkaa vähentääkseen tarvittavan metallin määrää.

Klassinen Double Flap Bag -laukku on jokaisen Chanel-keräilijän must-have tuote. Laukun suosio on kasvanut tasaisesti erityisesti siitä lähtien, kun Karl Lagerfeld aloitti muotitalon luovana johtajana vuonna 1983. Lagerfeld päivitti laukkua muokkaamalla sen siluettia ja erityisesti ottamalla käyttöön CC-kääntölukon, joka korvasi Mademoiselle-lukon. Klassiset Chanel Flap-laukut ovat ajattoman muotoilunsa ja hienon käsityötaitonsa ansiosta todellisia ”sijoituslaukkuja”

Ketjun pituus: 58cm
Kaksinkertaistettuna: 28cm

Lisätiedot

Väri

Fuchsia

Kunto

Erittäin hyvä

Includes

Dust bag, Laatikko, Entrupy- aitoustodistus