Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Mini Vanity-On-Chain Black Lambskin GHW

Chanel Mini Vanity-On-Chain Black Lambskin GHW

Brändi: Chanel

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CWOC- Osasto:

Kuvaus

Tämä Chanel Mini Vanity-On-Chain Black Lambskin GHW on valmistettu mustasta lampaannahasta ja koristeltu kullanvärisillä metalliosilla. Vetoketjulla sulkeutuva laukku sisältää tarpeeksi tilaa illan välttämättömille tavaroille – avaimille, korttipidikkeelle ja huulipunalle. Käytä Chanel Mini Vanity-On-Chain Black Lambskin GHW -laukkua crossbody, kirjekuorilaukkuna tai olalla.

Chanelin Vanity Cases -mallisto tarjoaa lumoavan vaihtoehdon klassiselle Chanel-siluetille. Tämä jatkuvasti kehittyvä laukkuperhe esiteltiin ensimmäisen kerran 90-luvulla, ja sen suosio on viime vuosina kasvanut räjähdysmäisesti. Kauneudenhoitotarvikkeiden ja muiden pienten välttämättömyyksien säilyttämiseen kehitetty Vanity on kulkenut melko pitkän matkan syntymästään lähtien.

Karl Lagerfeld kiinnostui 50- ja 60-lukujen retro-glamourisista malleista ja niistä inspiroituneena kehitti Chanelilla modernin Vanity-laukun uudelle sukupolvelle, muuttaen sen matka-asusteesta jokapäiväiseksi käsilaukuksi. Chanel Vanity Case -laukusta löytyy todella monenlaisia versioita, mutta kaikilla on tiettyjä yhteisiä piirteitä: laatikkomainen muoto, vetoketju, joka kulkee koko laukun kehän ympäri, sekä yläkahva.

Mustasta Lambskin- lampaannahasta valmistetussa Chanel Mini Vanity-On-Chain laukussa on todella ylellinen tuntuma. Chanel Lambskin-nahassa on lähes samettimainen, pehmeä sekä täyteläinen kiilto, ja onkin yksi suosituimmista Chanel nahoista. Lambskin-nahkaa pidetään laadukkaimpana nahkana, jota voi ammattitaidolla leikata käsin ja ommella koneella- muotoilla täydellisyyttä hipoen.

Hihnan pituus: 56cm

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Laatikko, Chanel Card, Entrupy- aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti