Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Classic WOC Black Lambskin SHW

Chanel Classic WOC Black Lambskin SHW

Brändi: Chanel

MYYTY

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CWOC-141900 Osasto:

Kuvaus

Chanel Classic WOC Black Lambskin SHW on Chanel-muotitalon klassikko, jossa yhdistyvät lompakon tyylinen runko ja Chanelin tunnusomainen ketjuhihna – muotoilu on yhtä lailla siro ja käytännöllinen. Vuonna 1997 lanseeratusta Chanel Wallet on Chain -laukusta tuli nopeasti yksi ikonisimmista Chanel-laukuista, joita on koskaan valmistettu. Chanel WOC on vaivatta tyylikäs ja sopii täydellisesti kaikille menossa oleville naisille.

Tässä klassisessa WOC:ssa on monia tunnistettavia Chanel-ominaisuuksia: laukun etuosan yli taittuva läppä, pieni CC-logo ja tunnusomainen timanttitikattu nahka. WOC-laukussa on hopeanvärinen ketju / musta nahka olkahihna. Säädettävän hihnan ansiosta laukkua voi käyttää crossbody-laukkuna, olalla tai jopa kirjekuorilaukkuna.

Laukun sisäpuoli on vuorattu nahalla, ja sisältää lukuisia hyödyllisiä taskuja. Klassisissa WOC-laukuissa on kuusi korttipaikkaa sisätilan päälokerossa sekä vetoketjullinen lokero, jonka molemmilla puolilla on kaksi avotaskua. Lisäksi läpän sisäpuolella on vetoketjullinen tasku, joka ulottuu koko laukun pituudelle. Laukun takaosassa on toinen pieni avotasku. WOC:n runsaiden taskujen ansiosta sinun ei tarvitse käyttää erillistä korttikoteloa, mikä säästää tilaa kaikille muille päivittäisille tarvikkeillesi.

Lambskin- lampaannahasta valmistetussa Chanel Classic WOC Black Lambskin SHW laukussa on todella ylellinen tuntuma. Chanel Lambskin-nahassa on lähes samettimainen, pehmeä sekä täyteläinen kiilto, ja onkin yksi suosituimmista Chanel nahoista. Lambskin-nahkaa pidetään laadukkaimpana nahkana, jota voi ammattitaidolla leikata käsin ja ommella koneella- muotoilla täydellisyyttä hipoen.

Vuonna 2021 Chanel sisällytti WOC-laukun viiden vuoden takuukäytäntöönsä, mikä osoittaa, miten talo näkee sen: täysivaltaisena Chanelin laukkuperheen jäsenenä, eikä vain pienenä nahkaisena asusteena.

Muiden Classic Chanel -tyylien tavoin, Chanel Wallet on Chain -laukun vähittäismyyntihinta on noussut säännöllisesti vuodesta 2017 lähtien johtuen suuresta kysynnästä ja saatavuuden puutteesta Chanel-putiikeissa. Classic Chanel WOC sopii jokaiseen tilaisuuteen ja kohottaa mitä tahansa asua.

Hihnan pituus: 61 cm

Lisätiedot

Kunto

Kuin uusi

Väri

Musta