Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Classic WOC Black Caviar SHW

Chanel Classic WOC Black Caviar SHW

Brändi: Chanel

MYYTY

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CWOC-192850 Osasto:

Kuvaus

Chanel Classic WOC Black Caviar SHW on Chanel-muotitalon klassikko, jossa yhdistyvät lompakon tyylinen runko ja Chanelin tunnusomainen ketjuhihna – muotoilu on yhtä lailla siro ja käytännöllinen. Vuonna 1997 lanseeratusta Chanel Wallet on Chain -laukusta tuli nopeasti yksi ikonisimmista Chanel-laukuista, joita on koskaan valmistettu. Chanel WOC on vaivatta tyylikäs ja sopii täydellisesti kaikille menossa oleville naisille.

Tässä klassisessa WOC:ssa on monia tunnistettavia Chanel-ominaisuuksia: laukun etuosan yli taittuva läppä, pieni CC-logo ja tunnusomainen timanttitikattu nahka. WOC-laukussa on hopeanvärinen ketju / musta nahka olkahihna. Säädettävän hihnan ansiosta laukkua voi käyttää crossbody-laukkuna, olalla tai jopa kirjekuorilaukkuna.

Laukun sisäpuoli on vuorattu nahalla, ja sisältää lukuisia hyödyllisiä taskuja. Klassisissa WOC-laukuissa on kuusi korttipaikkaa sisätilan päälokerossa sekä vetoketjullinen lokero, jonka molemmilla puolilla on kaksi avotaskua. Lisäksi läpän sisäpuolella on vetoketjullinen tasku, joka ulottuu koko laukun pituudelle. Laukun takaosassa on toinen pieni avotasku. WOC:n runsaiden taskujen ansiosta sinun ei tarvitse käyttää erillistä korttikoteloa, mikä säästää tilaa kaikille muille päivittäisille tarvikkeillesi.

Tämä Classic-laukku on mustaa Caviar-nahkaa. Caviar-nahka on Chanelin nahoista kaikkein halutuinta, ja sen jälleenmyyntiarvo on siksi korkein. Se on valmistettu vasikanahasta, jonka näkyvät ja tuntuvat rakeet tekevät tästä nahasta karkeampaa kuin lampaannahasta. Caviar-nahka kestää aikaa, joten se on täydellinen laukku arkeen. Jos siis etsit jokapäiväistä luksuslaukkua, tämä Chanel Classic WOC Black Caviar SHW Caviar-nahan naarmuuntumattomalla ja vedenkestävällä pinnalla on täydellinen.

Vuonna 2021 Chanel sisällytti WOC-laukun viiden vuoden takuukäytäntöönsä, mikä osoittaa, miten talo näkee sen: täysivaltaisena Chanelin laukkuperheen jäsenenä, eikä vain pienenä nahkaisena asusteena.

Muiden Classic Chanel -tyylien tavoin, Chanel Wallet on Chain -laukun vähittäismyyntihinta on noussut säännöllisesti vuodesta 2017 lähtien johtuen suuresta kysynnästä ja saatavuuden puutteesta Chanel-putiikeissa. Classic Chanel WOC sopii jokaiseen tilaisuuteen ja kohottaa mitä tahansa asua.

Hihnan pituus: 61 cm

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erinomainen