Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Classic Mini Rectangular Pearl Crush Black Antique GHW

Chanel Classic Mini Rectangular Pearl Crush Black Antique GHW

Brändi: Chanel

5490,00 

Varastossa

Väri
Musta
Materiaali
Lambskin- nahka
Kunto
Erinomainen
Koko
20cm x 12cm x 6cm
Sisältää
Laatikko, Dust bag, Entrupy- aitoustodistus, Chip
Vuosi
2022
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CMINI-223800 Osasto:

Kuvaus

Tässä uudessa Chanel Classic Mini Rectangular Pearl Crush Black Antique GHW- laukussa on etuläppä, jossa on tunnusomainen CC turnlock -suljin, puolikuu- takatasku sekä kullanvärinen upea metallinen CC-kirjailtu amulettikoriste. Laukussa on myös kullanvärinen ketju / musta nahka olkahihna. Hihnan ansiosta laukkua voi käyttää ”crossbody” tai olkalaukkuna.

Laukun sisäpuoli on vuorattu kullansävyisellä nahalla ja siinä on vetoketjullinen vetotasku, jonka alla on avotasku. Tähän Classic Mini laukkuun mahtuu kaikki mitä arjessa/juhlassa tarvitset – huulipuna, avaimet, puhelin, airpodit, korttikotelo jne.

Lambskin- lampaannahasta valmistetussa Chanel Classic Mini Rectangular Pearl Crush Black Antique GHW laukussa on todella ylellinen tuntuma. Chanel Lambskin-nahassa on lähes samettimainen, pehmeä sekä täyteläinen kiilto, ja onkin yksi suosituimmista Chanel nahoista. Lambskin-nahkaa pidetään laadukkaimpana nahkana, jota voi ammattitaidolla leikata käsin ja ommella koneella- muotoilla täydellisyyttä hipoen.

Kiistatta kaikkien aikojen kuuluisin Chanel-laukku – Flap Bag on ajaton ikoni. Helmikuussa 1955 Gabrielle ”Coco” Chanel suunnitteli ikonisimman käsilaukkunsa, 2.55-flap. Hän loi paitsi yhden kaikkien aikojen tyylikkäimmistä muotiesineistä myös esineen, jolla on kulttuurista arvoa sekä merkittävä historia.

Chanelin 2.55 Flap merkitsi 50-luvulla muodin vapautumista: se oli ensimmäinen olkahihnalla varustettu laukku, joka vapautti naiset epäkäytännöllisen kirjekuorilaukun rajoituksista. Käytännöllisyys, mukaan lukien säädettävä ketjuhihna ja helppokäyttöinen takatasku, houkuttelivat moderneja naisia.

Chanel 2.55 Flap -laukussa oli myös kaksi ikonista Chanel-käsilaukun yksityiskohtaa: timanttiommeltu tikkaus ja sisävuoren syvä viininpunainen sävy. Ensimmäisten Flap-laukkujen hihnat olivat kokonaan ketjumetallia. Kun materiaalit kuitenkin kävi vähiin, Coco improvisoi kutomalla ketjuun nahkaa vähentääkseen tarvittavan metallin määrää.

Klassinen Double Flap Bag -laukku on jokaisen Chanel-keräilijän must-have tuote. Laukun suosio on kasvanut tasaisesti erityisesti siitä lähtien, kun Karl Lagerfeld aloitti muotitalon luovana johtajana vuonna 1983. Lagerfeld päivitti laukkua muokkaamalla sen siluettia ja erityisesti ottamalla käyttöön CC-kääntölukon, joka korvasi Mademoiselle-lukon. Klassiset Chanel Flap-laukut ovat ajattoman muotoilunsa ja hienon käsityötaitonsa ansiosta todellisia ”sijoituslaukkuja”

Ketjun pituus: 58 cm

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Erinomainen