Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Boy Medium Dark beige Caviar GHW

Chanel Boy Medium Dark beige Caviar GHW

Brändi: Chanel

MYYTY

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CB-184000 Osasto:

Kuvaus

Chanel Boy Bag on tyylikäs ja särmikäs laukku, jonka tunnusomaisia piirteitä ovat ”lego-lukko”, paksu ketjuhihna sekä suorat reunat. Chanel Boy on kuin Classic Flap Bagin trendikäs sisar.

Tämä Chanel Boy Medium Dark beige Caviar GHW sisältää etuläpän Le Boy CC push lock -lukituksella ja kullansävyisen ketju / beige nahka olkahihnan. 51cm pitkän yksinkertaisen, sekä 30.5cm pitkän kaksinkertaisen, ketjunsa ansiosta Boy laukkua voi käyttää mukavasti niin olkalaukkuna kuin crossbody-laukkuna.

Laukun sisäpuoli on vuorattu tummanbeigellä nahalla ja sen takaseinällä on avoin tasku. Boy-laukkuun mahtuu kaikki päivittäiset ja muutkin välttämättömät tavarat. Rohkean, laatikkomaisen siluettinsa, ja koko laukun etuosan yli taittuvan läpän ansiosta, laukku tarjoaa runsaasti tilaa.

Chanel Boy Bag debytoi Chanelin syksy/talvi-mallistossa vuonna 2011. Yhä kasvavan kysyntänsä ansiosta Chanel Boy on vakiinnuttanut paikkansa Chanelin laukkukokoelmien kantavana voimana. Karl Lagerfeldin luoma ikoninen malli on saanut nimensä Gabrielle Chanelin ensirakkaudesta Boy Capelista. Arthur ”Boy” Capel oli englantilainen poolopelaaja, Coco Chanelin muusa ja suurin rakkaus. Boy Capel kannatti Cocon radikaalia henkeä ja tuki hänen pyrkimystään ylittää naisellisuuden ja sukupuolinormien rajat. Julkaisun yhteydessä Karl Lagerfeld sanoi: ”Chanel käytti miesten alusvaatteita mekkojen valmistukseen; hänellä oli poikamainen asenne, itse asiassa se on Chanelin henki. Hän sai sen Boy Capelilta, elämänsä suurelta rakkaudelta, mikä selittääkin, miksi laukun nimi on Boy Chanel.

Chanel Boy-laukun valtavan suosion seurauksena Chanel on valmistanut sitä lukusuia erilaisia versioita useista eri materiaaleista- erilaisista nahoista ylellisiin tekstiileihin. Jopa Chanel Boy -laukun erottuvin elementti, ”legolukko”, jossa on kaksinkertainen CC-keskus, on vaihdellut vuosien varrella. Boy Bag on täydellinen esimerkki laukusta, joka on samanaikaisesti klassinen ja avantgardistinen.

Chanel Boy -laukkujen jälleenmyyntihinnat ovat nousseet suunnilleen samaan tahtiin kuin vähittäismyyntihinnat – mikä tekee siitä todellisen ”sijoituslaukun”.

Tämä Chanel Boy -laukku on beigeä Caviar-nahkaa. Caviar-nahka on Chanelin nahoista kaikkein halutuinta, ja sen jälleenmyyntiarvo on siksi korkein. Se on valmistettu vasikannahasta, jonka näkyvät rakeet tekevät tästä nahasta karkeampaa kuin lampaannahasta sekä antavat laukulle sen tunnusomaisen rakenteen. Caviar-nahka kestää aikaa, joten se on täydellinen laukku arkeen ja aktiiviseen käyttöön. Jos siis etsit trendikästä, mutta ajatonta Chanel- laukkua, Chanel Boy Medium Dark beige Caviar GHW naarmuttumisen- ja vedenkestävällä pinnallaan on täydellinen valinta.

Chanel Boy -laukkujen jälleenmyyntihinnat ovat nousseet suunnilleen samaan tahtiin kuin vähittäismyyntihinnat – mikä tekee siitä todellisen ”sijoituslaukun”.

Chanel Boy Medium Dark beige Caviar GHW on täydellinen laukku niin arkeen kuin juhlaan upeasti hohtavan nahkansa ja kullan sävyisten metalliosiensa ansiosta.

Lisätiedot

Väri

Beige

Kunto

Erinomainen

Includes

Dust bag, Laatikko, Chanel Card, Entrupy- aitoustodistus, Alkuperäinen kuitti