Etusivu > Kauppa > Laukut > Chanel Boy Medium Black Nubuck SHW

Chanel Boy Medium Black Nubuck SHW

Brändi: Chanel

MYYTY

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): CB-193600 Osasto:

Kuvaus

Chanel Boy Bag on tyylikäs ja särmikäs laukku, jonka tunnusomaisia piirteitä ovat ”lego-lukko”, paksu ketjuhihna sekä suorat reunat. Chanel Boy on kuin Classic Flap Bagin trendikäs sisar.

Tämä Chanel Boy Medium Black Nubuck SHW sisältää etuläpän Le Boy CC push lock -lukituksella ja ikääntyneen hopeanvärisen ketju / musta nahka olkahihnan. 51cm pitkän yksinkertaisen, sekä 30.5cm pitkän kaksinkertaisen, ketjunsa ansiosta Boy laukkua voi käyttää mukavasti niin olkalaukkuna kuin crossbody-laukkuna.

Laukun sisäpuoli on vuorattu mustalla nahalla ja sen takaseinällä on avoin tasku. Boy-laukkuun mahtuu kaikki päivittäiset ja muutkin välttämättömät tavarat. Rohkean, laatikkomaisen siluettinsa, ja koko laukun etuosan yli taittuvan läpän ansiosta, laukku tarjoaa runsaasti tilaa.

Chanel Boy Bag debytoi Chanelin syksy/talvi-mallistossa vuonna 2011. Yhä kasvavan kysyntänsä ansiosta Chanel Boy on vakiinnuttanut paikkansa Chanelin laukkukokoelmien kantavana voimana. Karl Lagerfeldin luoma ikoninen malli on saanut nimensä Gabrielle Chanelin ensirakkaudesta Boy Capelista. Arthur ”Boy” Capel oli englantilainen poolopelaaja, Coco Chanelin muusa ja suurin rakkaus. Boy Capel kannatti Cocon radikaalia henkeä ja tuki hänen pyrkimystään ylittää naisellisuuden ja sukupuolinormien rajat. Julkaisun yhteydessä Karl Lagerfeld sanoi: ”Chanel käytti miesten alusvaatteita mekkojen valmistukseen; hänellä oli poikamainen asenne, itse asiassa se on Chanelin henki. Hän sai sen Boy Capelilta, elämänsä suurelta rakkaudelta, mikä selittääkin, miksi laukun nimi on Boy Chanel.

Chanel Boy-laukun valtavan suosion seurauksena Chanel on valmistanut sitä lukusuia erilaisia versioita useista eri materiaaleista- erilaisista nahoista ylellisiin tekstiileihin. Jopa Chanel Boy -laukun erottuvin elementti, ”legolukko”, jossa on kaksinkertainen CC-keskus, on vaihdellut vuosien varrella. Boy Bag on täydellinen esimerkki laukusta, joka on samanaikaisesti klassinen ja avantgardistinen.

Chanel Boy -laukkujen jälleenmyyntihinnat ovat nousseet suunnilleen samaan tahtiin kuin vähittäismyyntihinnat – mikä tekee siitä todellisen ”sijoituslaukun”.

Tämä Chanel Boy -laukku on mustaa nupukkinahkaa.Chanelin nupukkinahka ilmentää hienostuneisuutta ja ylellisyyttä samettisella tekstuurillaan ja hillityllä, mokkamaisella viimeistelyllään. Tunnustettu pehmeydestään ja hillitystä kiillostaan, tämä materiaali lisää ripauksen hillittyä eleganssia Chanelin asusteisiin. Nupukkinahka ei pelkästään näytä ylelliseltä, vaan kestää myös käytössä, tehdessään siitä monipuolisen ja tyylikkään valinnan niille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että muotitietoista suunnittelua.

Nupukkinahka valmistetaan nahan uloimmasta kerroksesta, samoin kuin mokka. Tämä osa nahkaa on luontaisesti vahvempi ja kestävämpi kuin sisempi kerrokset, tarjoten vankan perustan materiaalille. Nupukkinahan jyväsrakenne on tiivis ja kompakti. Tämä tekee siitä vastustuskykyisen kulumiselle, repeämiselle ja hankaukselle, parantaen sen kokonaiskestävyyttä. Nupukkinahka käy läpi tiettyjä käsittelyprosesseja, kuten hiontaa tai kiillotusta, saavuttaakseen luonteenomaisen samettisen tekstuurinsa. Nämä prosessit eivät ainoastaan paranna esteettistä vetovoimaa vaan myös edistävät kestävyyttä poistamalla epätäydellisyyksiä ja luomalla tasaisemman pinnan.

Chanel Boy -laukkujen jälleenmyyntihinnat ovat nousseet suunnilleen samaan tahtiin kuin vähittäismyyntihinnat – mikä tekee siitä todellisen ”sijoituslaukun”. Chanel Boy Medium Black Nubuck SHW- laukun särmikäs ja siltikin ajaton tyyli tekevät siitä yhden Chanel- muotitalon suosikeista.

Lisätiedot

Kunto

Erinomainen

Väri

Musta