Etusivu > Kauppa > Laukut > Birkin30 Swift HSS Yellow/Red GHW

Birkin30 Swift HSS Yellow/Red GHW

Brändi: Hermès

13500,00 

Väri
Punainen
Materiaali
Swift-nahka
Kunto
Kuin uusi
Koko
30cm x 22cm x 16cm
Sisältää
Lukko ja avaimet, Dust bag, Laatikko, Alkuperäinen ostokuitti, Entrupy- aitoustodistus
Vuosi
2017
  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): HB30-14900123 Osasto:

Kuvaus

Tämä Birkin30 Swift HSS Yellow/Red GHW on valmistettu keltaisesta ja punaisesta Swift-nahasta sekä kullansävysistä metalliosista. Sisus on vuorattu nahalla. Laukun mukana tulee Birkin- laukulle ominainen lukko sekä avaimet.

Tämä Birkin30 on HSS-merkitty aarre. Erikoistilaus- käsilaukut ovat vain Hermèsin arvostetuimpien asiakkaiden käytettävissä. HSS-laukussa on hienovarainen hevosenkengän leima etupuolella – hienostunut mutta voimakas symboli, joka osoittaa laukun kantajan kuuluvan harvinaiseen luksusalan keräilijöiden kerhoon. Nämä käsilaukut ovat valikoidusti tarjolla “made to order”-periaatteella putiikeissa vain uskollisille asiakkaille, ja näin heijastavat Birkinin tai Kellyn kaltaisten ikonisten mallien ekslusiivisuutta, sillä ne eivät ole helposti jokaisen kävijän saatavilla.

Tämä Birkin on valmistettu Swift-nahasta. Swift-nahka otettiin käyttöön vuonna 2005 lopetetun Gulliver-nahan korvikkeena, ja on nopeasti noussut Hermès-malliston suosituimpien nahkojen joukkoon sen puolipehmeän rakenteensa ja eloisien sävyjensä ansiosta.

Swift-nahka on valmistettu vasikannahasta, ja on hienorakeista, erittäin pehmeää sekä kestävää. Puolipehmeä tuntuma ja hienovarainen kiilto lisäävät sen ainutlaatuista viehätystä. Nahan luontainen notkeus antaa yksilöllisen vivahteen säilyttäen samalla laukun rakenteen. Swift-nahka on omiaan tuomaan sävyjen pigmentit esille, minkä takia se on oiva valinta juuri kirkkaanvärisille yksilöille. Swift nahka on erittäin kestävää. Vaikka pintaan saattaa ajan myötä syntyä naarmuja, voidaan ne vaivattomasti kiillottaa pois.

Hermès Birkin -laukku, kuten tämäkin Birkin30 Swift HSS Yellow/Red GHW, on muotimaailman ikoni. Birkin on alunperin Jane Birkinin ja Hermèsin toimitusjohtajan Jean-Louis Dumas’n yhteistyön tulosta. Ennen Birkin-laukkua Hermès oli jo vakiintunut ylellisten nahkatuotteiden valmistajana, joka vastasi eliittiasiakkaidensa tarpeisiin. Nykyään Hermès on tietenkin Birkinin valta-aseman myötä noussut merkittävimmäksi luksuskäsilaukkujen suunnittelijaksi- maailman halutuimpien käsilaukkujen valmistajaksi.

Vuonna 1984 It-Girl Jane Birkin ja Jean-Louis Dumas, Hermesin taiteellinen johtaja ja toimitusjohtaja, kohtasivat sattumalta. He tapasivat lennolla Pariisista Lontooseen. Birkin uskoi Dumasille, että häneltä puuttui käsilaukku, joka sopisi hänen nopeatempoiseen elämäntyyliinsä. Tästä keskustelusta syntyi ikoni.

Nykyään Birkin-laukkua on saatavana 25, 30, 35 ja 40 senttimetrin kokoisena sekä erilaisten / eksoottisten nahkojen kera.

Näyttelijä – laulaja Jane Birkiniä ja hänen rentoa, vaivatonta tyyliään kuvailtiin vuosikymmeniä ranskalaisen tyylin ruumiillistumaksi. Heinäkuun 16. päivänä 2023 menetimme ikonin. Englantilais-ranskalainen näyttelijä, laulaja ja muotiguru menehtyi 76-vuotiaana pariisilaisessa kodissaan. Hänen perintönsä elää edelleen, ja onkin jo jäänyt ikuiseksi osaksi ranskalaisen muodin perusolemusta. Vaikka Jane Birkin ei enää olekaan kanssamme, hän tulee varmasti mieleemme aina, kun näemme Hermésin logon.

Jane Birkin -laukku on osa muotihistoriaa, ja edelleen ”icon” laukku, jonka suosio on suurempi kuin koskaan ennen. Hermes valmistaa vain rajoitetun määrän Birkin-laukkuja vuodessa osana ”niukkuuden” markkinointistrategiaansa. Birkinin ostaminen suoraan Hermesiltä edellyttää laajaa ostohistoriaa merkin kanssa, ja putiikkiin toimitettavan Birkinin tyyli on harvoin etukäteen tiedossa. Tämän vuoksi asiakkaiden on joko tyydyttävä saatavilla oleviin Hermès-laukkuihin tai odotettava kärsivällisesti, että heidän haluamansa tyyli tulee saataville.

LovedBags on luotettava käytettyjen Hermès merkkilaukkujen jälleenmyyjä. LovedBags myy vain huippukunnossa olevia, Entrupylla aitoutettuja Hermès tuotteita. Kaikki nettisivuillamme mainostetut tuotteet löytyvät varastostamme, ja näin ollen ovat välittömästi saatavilla- suoraan kotiovellesi toimitettuna. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme auttamaan mielellämme kyseisen tuotteen hankinnassa.

Lisätiedot

Kunto

Kuin uusi