Etusivu > Kauppa > Laukut > Birkin25 Togo Black GHW

Birkin25 Togo Black GHW

Brändi: Hermès

MYYTY

MYYTY

  • Oikein-merkki 100% aitous varmistettu
  • Oikein-merkki Esillä Helsingin showroomilla
  • Oikein-merkki Turvalliset maksut
TURVALLISET VERKKOMAKSUT
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal
  • Apple Pay
Tuotetunnus (SKU): HB25-2115681 Osasto:

Kuvaus

Tämä Birkin25 Togo Black GHW on valmistettu mustasta Togo nahasta sekä kullansävyisistä metalliosista. Sisus on vuorattu mustalla nahalla. Laukun mukana tulee Birkin- laukulle ominainen lukko sekä avaimet.

Togo nahka on toinen klassinen vaihtoehto Hermès Birkille. Tämä vuonna 1997 käyttöön otettu vasikannahka sai nimensä Afrikassa sijaitsevan Togon tasavallan mukaan. Tämä upea nahka saa ominaisrakenteensa intensiivisestä rummutusprosessista, joka tuo esiin materiaalin luonnolliset ominaisuudet. Togo on joustava, mattainen materiaali, mutta muuttuu kiiltävämmäksi ja pehmeämmäksi ajan myötä. Sen rae on pyöreä ja epäsäännöllinen, ja siinä on selviä suonia sekä ryppyjä, luoden upean luonnollisen ulkonäön. Tämä materiaali on myös lähes naarmunkestävää – merkittävä etu sekä keräilijöille että niille, jotka etsivät kestävää Hermès-laukkua jokapäiväiseen luksuselämäänsä.

Hermès Birkin -laukku, kuten tämäkin Birkin25 Togo Black GHW, on muotimaailman ikoni. Birkin on alunperin Jane Birkinin ja Hermèsin toimitusjohtajan Jean-Louis Dumas’n yhteistyön tulosta. Ennen Birkin-laukkua Hermès oli jo vakiintunut ylellisten nahkatuotteiden valmistajana, joka vastasi eliittiasiakkaidensa tarpeisiin. Nykyään Hermès on tietenkin Birkinin valta-aseman myötä noussut merkittävimmäksi luksuskäsilaukkujen suunnittelijaksi- maailman halutuimpien käsilaukkujen valmistajaksi.

Vuonna 1984 It-Girl Jane Birkin ja Jean-Louis Dumas, Hermesin taiteellinen johtaja ja toimitusjohtaja, kohtasivat sattumalta. He tapasivat lennolla Pariisista Lontooseen. Birkin uskoi Dumasille, että häneltä puuttui käsilaukku, joka sopisi hänen nopeatempoiseen elämäntyyliinsä. Tästä keskustelusta syntyi ikoni.

Nykyään Birkin-laukkua on saatavana 25, 30, 35 ja 40 senttimetrin kokoisena sekä erilaisten / eksoottisten nahkojen kera.

Näyttelijä – laulaja Jane Birkiniä ja hänen rentoa, vaivatonta tyyliään kuvailtiin vuosikymmeniä ranskalaisen tyylin ruumiillistumaksi. Heinäkuun 16. päivänä 2023 menetimme ikonin. Englantilais-ranskalainen näyttelijä, laulaja ja muotiguru menehtyi 76-vuotiaana pariisilaisessa kodissaan. Hänen perintönsä elää edelleen, ja onkin jo jäänyt ikuiseksi osaksi ranskalaisen muodin perusolemusta. Vaikka Jane Birkin ei enää olekaan kanssamme, hän tulee varmasti mieleemme aina, kun näemme Hermésin logon.

Jane Birkin -laukku on osa muotihistoriaa, ja edelleen ”icon” laukku, jonka suosio on suurempi kuin koskaan ennen. Hermes valmistaa vain rajoitetun määrän Birkin-laukkuja vuodessa osana ”niukkuuden” markkinointistrategiaansa. Birkinin ostaminen suoraan Hermesiltä edellyttää laajaa ostohistoriaa merkin kanssa, ja putiikkiin toimitettavan Birkinin tyyli on harvoin etukäteen tiedossa. Tämän vuoksi asiakkaiden on joko tyydyttävä saatavilla oleviin Hermès-laukkuihin tai odotettava kärsivällisesti, että heidän haluamansa tyyli tulee saataville.

LovedBags on luotettava käytettyjen Hermès merkkilaukkujen jälleenmyyjä. LovedBags myy vain huippukunnossa olevia, Entrupylla aitoutettuja Hermès tuotteita. Kaikki nettisivuillamme mainostetut tuotteet löytyvät varastostamme, ja näin ollen ovat välittömästi saatavilla- suoraan kotiovellesi toimitettuna. Mikäli meillä ei ole etsimääsi unelmalaukkua, pyrimme mielellämme auttamaan kyseisen tuotteen hankinnassa.

Lisätiedot

Väri

Musta

Kunto

Kuin uusi